Stiri mondene

Kenny Rock, reacție acidă după ce fratele lui Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith: „A fost umilit! Mă doare să văd imaginile”

Kenny Rock, fratele lui Chris Rock vrea ca Will Smith să fie pedepsit, după ce l-a pălmuit pe actor la premiile Oscar.
Kenny Rock
Kenny Rock, fratele lui Chris Rock vrea ca Will Smith să fie pedepsit, după ce l-a pălmuit pe fratele său la premiile Oscar.

În timpul celei de-a 94-a ediții a Premiilor Oscar 2022, desfășurată pe 27 martie, prezentatorul Chris Rock a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith, soția actorului Will Smith. În momentul când a auzit numele soției sale, actorul s-a ridicat și l-a pălmuit peste față pe comediant. În cadrul unui interviu, Kenny Rock a declarat că îi este foarte greu să se uite la imaginile în care fratele lui este pălmuit de actorul Will Smith.

Fratele comediantului Chris Rock cere să-i fie retars premiul câștigat de actor pentru rolul din „King Richard”.  

Kenny Rock, fratele lui Chris Rock vrea ca Will Smith să fie pedepsit, după ce l-a pălmuit pe actor la premiile Oscar.
Will Smith[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Dimineața Nebună: Will Smith, decizie neașteptată după ce l-a pălmuit pe Chris Rock! Demisionează din Academia Oscarurilor: „Am trădat încrederea! Am inima zdrobită”. Audio

„Mă doare să tot văd imaginile, pentru că văd o persoană dragă cum este atacată și nu pot face nimic.

Fratele meu nu a fost o amenințare pentru el și pur și simplu nu a avut respect pentru el în acel moment. Tocmai l-ai umilit în fața a milioane de oameni care se uitau la gală”,
a spus Kenny Rock într-un interviu acordat LA Times.

Kenny Rock, fratele lui Chris Rock vrea ca Will Smith să fie pedepsit, după ce l-a pălmuit pe actor la premiile Oscar.
Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rosck[Sursa foto: Captură video]

Will Smith, pedepsit după incidentul de la gala Oscar 2022

Academia Americană de Film condamnă acțiunile făcute de actorul   Will Smith și face o analiză oficială cu privire la incidetul de la premiile Oscar 2022. În urma deciziei se vor stabili și consecințele 

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul scandalului de la Oscar! Adevăratul motiv pentru care Will Smith a cedat nervos: „Dorește să nu mai aibă astfel de momente”

„Academia condamnă acţiunile domnului Smith la spectacolul de aseară. Am început oficial o analiză a incidentului şi vom analiza acţiunile şi consecinţele ulterioare, în conformitate cu Statutul nostru, Standardele de conduită şi legea din California”,  se arată în declarația Academiei Americane.

Citește continuarea aici!