Stiri mondene

Noi detalii ies la iveală în cazul scandalului de la Oscar! Adevăratul motiv pentru care Will Smith a cedat nervos: „Dorește să nu mai aibă astfel de momente”

Sursele din anturajul lui Will Smith, despre momentul violent de la Gala Oscar
Will Smith
Sursele din anturajul lui Will Smith au dezvăluit motivul pentru care actorul a reacționat dur după ce Chris Rock a făcut o glumă despre soția sa.

Duminică, pe scena galei Academiei Americane de Film, Will Smith l-a lovit cu palma peste față pe Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă pe seama actriţei Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith. Gestul actorului a stârnit un val de reacții, unele ce condamnau comportamentul violent, altele susțineau gestul acestuia, invocând diferite motive.

Sursele din anturajul lui Will Smith, despre momentul violent de la Gala Oscar
Will Smith

După scena scandaloasă de la Premiile Oscar din acest an au apărut noi detalii referitoare la eveniment.

Conform thesun.co.uk, surse din anturajul actorului spun că acesta este profund rușinat de ceea ce a făcut. Mai mult, prietenii actorului susțin că momentul violent de duminică seara a fost declanșat de traumele prin care a trecut în copilărie. Se pare că Will Smith a sărit să-și apere soția, după ce amintirile în care tatăl o bătea pe mama sa, iar el nu putea face nimic, au ieșit la iveală.

Citeste si: Will Smith, discurs emoționant despre Richard Williams pe scena Premiilor Oscar. Actorul a câștigat premiul pentru cel mai un actor pentru rolul din „King Richard”

„Actorul face terapie pentru a-și rezolva problemele din copilărie și își dorește să nu mai aibă astfel de momente lipsite de judecată. Reacția lui Will Smith a fost declanșată de comentariile răutăcioase ale lui Chris asupra soției sale și a fost dus în copilărie, când mama sa era abuzată de tatăl său”, au declarat surse apropiate.

Sursele din anturajul lui Will Smith, despre momentul violent de la Gala Oscar
Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock[Sursa foto: Captură video]

O altă sursă apropiată actorului a dezvaluit că Will Smith este conștient de consecințele ce vor urma și se luptă să-și salveze cariera.

„Este îngrozit de turnura pe care au luat-o evenimentele și are un sentiment de rușine”,  au mai declarat sursele din anturajul actorului.

Sursele din anturajul lui Will Smith, despre momentul violent de la Gala Oscar
Will Smth l-a pălmuit pe Chris Rock[Sursa foto: Captură video]

Will Smith, pedepsit după incidentul de la gala Oscar 2022!

Academia Americană de Film a început o analiză oficială a incidentului din timpul ceremoniei premiilor Oscar, când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock.

Citeste si: Chris Rock, mai celebru după ce a fost pălmuit de Will Smith la Oscar! Cererea și prețurile pentru biletele la turneul de comedie au crescut

„Academia condamnă acţiunile domnului Smith la spectacolul de aseară.  Am început oficial o analiză a incidentului şi vom analiza acţiunile şi consecinţele ulterioare, în conformitate cu Statutul nostru, Standardele de conduită şi legea din California”,  se arată în declarația Academiei Americane.

Citește continuarea aici!