Stiri mondene

Mama lui Will Smith, primele declarații despre ieșirea nervoasă de la Oscar a fiului ei: „Nu l-am văzut niciodată așa”

Mama lui Will Smith, primele declarații despre ieșirea nervoasă de la Oscar a fiului ei: „Nu l-am văzut niciodată așa”
Mama lui Will Smith, primele declarații despre ieșirea nervoasă de la Oscar  [Sursa foto: Mirror.co.uk]
Mama lui Will Smith a recunoscut că a fost șocată de acțiunile fiului ei, de la Oscar.

Mama lui Will Smith a vorbit cu jurnaliștii de la postul de știri din Philadelphia despre primul trofeu gâștigat de fiul ei la Oscar, dar și despre momentul controversat care a avut loc înaintea lui. 

Citeste si: Will Smith, pedepsit după incidentul de la gala Oscar 2022! Academia Americană de Film începe o analiză oficială: „Vom analiza acţiunile şi consecinţele ulterioare”

Ce a declarat mama lui Will Smith despre gestul actorului

Carolyn Smith a spus că nu și-a văzut niciodată fiul acționând așa cum a făcut-o când l-a pălmuit pe Chris Rock, din cauza glumei pe care a făcut-o la adresa soției sale, Jada.

Mama lui Will Smith, primele declarații despre ieșirea nervoasă de la Oscar a fiului ei
Mama lui Will Smith, primele declarații despre ieșirea nervoasă de la Oscar a fiului ei[Sursa foto: Mirror.co.uk]

„Este o persoană foarte cerebrală cu oamenii. E prima dată când l-am văzut ieșindu-și din fire. Prima dată în viața lui... Nu l-am văzut niciodată făcând asta”, a declarat mama lui Will Smith. 

Reamintim că Will Smith a devenit viral după ce și-a ieșit din fire în urma unei glume pe care a făcut-o Chris Rock. Actorul s-a uitat la reacția soției sale care nu a gustat gluma făcută de comediant și imediat după, fără să mai țină cont că este văzut de o lume întreagă, a acționat impulsiv. Ulterior, și-a cerut scuze de la colegii săi și de la Academia de Film. 

Astăzi a postat și un mesaj pe contul lui de Instagram prin care i-a cerut scuze în mod public lui Chris Rock.

Mama lui Will Smith, primele declarații despre ieșirea nervoasă de la Oscar a fiului ei
Mama lui Will Smith, primele declarații despre ieșirea nervoasă de la Oscar a fiului ei[Sursa foto: Hepta]

„Violenţa în toate formele ei este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu din seara Premiilor Academiei a fost inacceptabil şi inexcuzabil. Glumele pe cheltuiala mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional”, a scris Smith.  „Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”. 

Acesta din urmă nu a depus plângere la poliție pentru palma încasată, însă Will Smith va fi anchetat de Academia Americană de Film.