Stiri mondene

Jim Carrey, revoltat de incidentul de la Oscar! L-ar fi dat „imediat” în judecată pe Will Smith: „Nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva”. Audio

Actorul Jim Carrey a avut o reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar
Actorul Jim Carrey [Sursa foto: Captură YouTube]
Actorul Jim Carrey a avut o reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar.

Vizibil iritat de gluma lui Chris Rock la adresa soției lui, Jada Pinkett Smith, actorul a răbufnit și l-a lovit pe comediant peste față, în văzul tuturor. După incidentul de la Gala Oscar, în spațiul public au apărut reacții pro, dar și contra. Mulți l-au criticat pe Will Smith pentru gestul lui. Actorul și comediantul american Jim Carrey afirmă că l-ar fi dat imediat în judecată pe Will Smith dacă ar fi fost în locul lui Chris Rock la gala Premiilor Oscar de anul acesta.

Jim Carrey este de părere că poate Will Smith  ar fi trebuit arestat sau escortat în afara sălii de agenții de securitate. 

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună

Actorul Jim Carrey a avut o reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar
Actorul Jim Carrey [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul scandalului de la Oscar! Adevăratul motiv pentru care Will Smith a cedat nervos: „Dorește să nu mai aibă astfel de momente” 

„M-a înfuriat reacția publicului când a fost decernat câștigătorul.  Erau în picioare și aplaudau. Am simțit că Hollywood-ul nu mai este ceea ce trebuie.  Dacă eram în acea situație, aș fi anunțat că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, pentru că acel videoclip va rămâne acolo pentru totdeauna. Va fi omniprezent. Acea insultă va dura foarte mult timp. 

Nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva în față pentru că a spus cuvinte.  Conflictul nu a escaldat, ci a apărut de nicăieri. Will are o frustare, undeva. Nu am nimic împotriva acestuia, îi doresc ce e mai bun” a declarat Jim Carrey.

Actorul Jim Carrey a avut o reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar
Actorul Jim Carrey [Sursa foto: Captură YouTube]

Jim Carrey, dezgustat de Hollywood

Actorul canadiano-american a precizat de asemenea că a fost profund deranjat de reacția publicului la incidentul ce-a avut loc la a 94-a gală a Premiilor Oscar.

Citeste si: VIDEO: Chris Rock a refuzat să depună plângere la Poliţie după ce a fost lovit peste faţă de Will Smith pe scena de la gala Oscar 2022

„Am fost dezgustat de ovația pe care a primit-o. Am simțit că Hollywood este doar o masă de oameni fără coloană vertebrală”, a mai spus actorul.