Stiri mondene

VIDEO: Chris Rock a refuzat să depună plângere la Poliţie după ce a fost lovit peste faţă de Will Smith pe scena de la gala Oscar 2022

Chris Rock a refuzat să depună plângere la Poliţie după ce a fost plesnit peste faţă de Will Smith pe scena de la gala Oscar 2022
Chris Rock, lovit pe scenă de Will Smith [Sursa foto: Captură video]
Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat că Chris Rock a refuzat să depună plângere după ce a fost pălmuit de Will Smith.

Gala Premiilor Oscar din acest an nu a fost lipsită de incidente! Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, deranjat fiind de o glumă pe care acesta a făcut-o despre soția lui. În urma altercaţiei care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, departamentul de Poliţie din Los Angeles a confirmat pentru Variety că actorul Chris Rock a refuzat să depună plângere. Asta înseamnă că oamenii legii nu vor investiga și nu vor urmări posibilele acuzații împotriva lui Smith. 

Citeste si: Will Smith, prima reacție după scandalul de la Oscar! I-a cerut scuze public lui Chris Rock: „Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu”

„Departamentele de investigaţie ale LAPD sunt la curent cu un incident între două persoane din timpul galei Premiilor Academiei. Incidentul a implicat un individ care l-a pălmuit pe altul.

Persoana implicată a refuzat să depună o plângere. Dacă părţile implicate doresc să depună plângere la o dată ulterioară, LAPD va fi disponibil pentru a finaliza un raport de investigaţie”
, se arată în comunicatul Poliţiei. 

Chris Rock a refuzat să depună plângere la Poliţie după ce a fost plesnit peste faţă de Will Smith pe scena de la gala Oscar 2022
Chris Rock, lovit pe scenă de Will Smith[Sursa foto: Captură video]

Chris Rock, lovit pe scenă de Will Smith

Fără să clipească, spre șocul tuturor celor prezenți atât live, cât și în fața micilor ecrane,  Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock. Mulţi din sală au crezut iniţial că Will Smith se preface, că face parte din show.

Apoi s-a întors la locul lui și a strigat: ”Nu mai rosti numele soției mele!”. „Will Smith tocmai m-a lovit”, a spus Chris Rock, uluit de ceea ce tocmai se întâmplase. „ Wow, frate, a fost o glumă despre G.I. Jane”, a mai spus Chris Rock.

La cea de-a 94-a ediţie a galei premiilor Academiei Americane de Film, Will Smith a câştigat statueta la categoria „cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”. 

Will Smith și-a cerut scuze pe scena Premiilor Oscar
Will Smith și-a cerut scuze pe scena Premiilor Oscar[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Într-un discurs emoționant, actorul și-a cerut scuze celor prezenți pentru incident, mai puțin lui Chris, și a încheiat cu „ speranța că Academia îl va mai invita la Oscaruri. ” 

În urmă cu câteva ore, prin intermediul unei postări făcute pe contul său de Instagram, Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru palma de la gala Oscar.

Citeste si: De ce boală suferă Jada Pinkett, soția lui Will Smith?! Actorul l-a pălmuit pe Chris Rock după ce a făcut o glumă despre înfățișarea ei

„Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”,  este o parte din mesajul actorului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)