Emisiuni

Dimineața Nebună

cu Mișu și Cosmin Dimăncescu

Informații de actualitate, muzică fresh și entertainment de calitate, acestea vor fi ingredientele unei dimineți perfecte, în fiecare zi, în cadrul matinalului moderat de combinația de energie și umor Mișu și Dimăncescu. Matinalul “Dimineața nebună” își propune să aducă ascultătorilor cele mai proaspete informații, încă de la prima oră a dimineții, într-o manieră amuzantă, care să binedispună publicul ascultător. 

Dimineața Nebună, un matinal plin de energie care cuprinde mai multe rubrici:

„Doamna Geta de la 8” este cea mai bună prietenă a matinalilor Radio Impuls 🙂. Doamna Geta este vocea care interpretează în stil unic versurile anumitor melodii, ascultatorii fiind invitați să recunoască piesa interpretată de Mișu și Cosmin. 

„Creti știrea dimineții”

Cea mai trăsnită știre din ziua anterioară matinalului este comentată de cei doi realizatori într-un stil unic.

„3 minute pentru genul frumos”

Rubrica destinată exclusiv doamnelor și domnișoarelor în care cei doi realizatori lansează tema zilei. Provocarea celor doi poate lua forme diferite, de la cea mai tare bârfă pe care doamnele au auzit-o despre prietena lor cea mai bună, până la cea mai trăsnită situație cu care acestea s-au confruntat.

„Alege-o pe cea mai bună”: 2 piese, 5 telefoane, o difuzare 

Realizatorii matinalului realizează prin acesta rubrica o „bătălie" a pieselor, fiecare dintre aceștia propunând o piesă, ascultătorii fiind cei care decid care este piesa câștigătoare și cea care, implicit, va intra în emisie.