Stiri mondene

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat deja împreună! Cum au fost surprinși cei doi

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat deja împreună! Cum au fost suprinși cei doi
Ben Afllek și Jennifer Lopez au fost surprinși de paparazzi la conacul de lux din Miami.

La jumătatea lunii aprilie, Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au confirmat că și-au rupt logodna, după aproximativ patru ani de relație. Însă nu a durat foarte mult timp, căci vedeta de la Hollywood a petrecut foarte mult timp în compania altui bărbat. Mai exact, artista a fost surprinsă lângă fostul ei logodnic, Ben Afflck. Spre surprinderea fanilor, la 17 ani de la despărțire, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Potrivit surselor, cei doi s-au mutat deja împreună, Mai mult, vedeta și partenerul ei de viață au fost surprinși la conacul de lux din Miami.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat deja împreună! Cum au fost suprinși cei doi

Ben Affleck și Jennifer Lopez, excapadă romantică

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși împreună, în aceeași mașină, în Los Angeles. Ulterior,  cei doi au petrecut câteva zile în Montana, unde actorul deține o cabană de schi la Yellowstone Club în Big Sky.

„Își dorește să petreacă cât mai mult timp cu putință cu Ben, să vadă încotro merg lucrurile. Jennifer Lopez s-a simțit foarte bine cu Ben Affleck, este fericită cu el și se bucură de timpul petrecut împreună.  Cei doi au o legătură puternică. Totul a fost rapid și intens, dar Jennifer este fericită.”,  a povestit sursa respectivă din anturajul vedetei.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat deja împreună! Cum au fost suprinși cei doi

La începutul anilor 2000, Jennifer Lopez și Ben Affleck au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. În anul 2004, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, chiar înainte să ajungă în fața altarului.