Stiri mondene

Jennifer Lopez speră la o împăcare cu Ben Affleck?!

Jennifer Lopez speră la o împăcare cu Ben Affleck?!
Jennifer Lopez și Ben Affleck
Ce crede Jennifer Lopez despre o posibilă împăcare cu Ben Affleck! O sursă apropiată a vedetei a făcut detalii uluitoare cu privire la o nouă relație între cei doi.

La începutul anilor 2000, Jennifer Lopez și Ben Affleck au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. În anul 2004, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, chiar înainte să ajungă în fața altarului. După aproximativ 17 ani, cei doi au fost surprinși împreună, în aceeași mașină, în Los Angeles. Ulterior, Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut câteva zile în Montana, unde actorul deține o cabană de schi la Yellowstone Club în Big Sky.

La vederea imaginilor, au început să circule zvonuri despre o posibilă împăcare.
Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Vedeta de la Hollywood susține că, deși nu își face planuri de viitor, aceasta nu exlude ideea unei relații cu Ben Affleck, conform unei surse apropiate. „Își dorește să petreacă cât mai mult timp cu putință cu Ben, să vadă încotro merg lucrurile. Jennifer Lopez s-a simțit foarte bine cu Ben Affleck, este fericită cu el și se bucură de timpul petrecut împreună.  Cei doi au o legătură puternică. Totul a fost rapid și intens, dar Jennifer este fericită.”,  a povestit sursa respectivă din anturajul vedetei.

Ce reacție a avut Alex Rrodriguez când a văzut imaginile cu cei doi?

Deși fanii celor doi sunt mai mult decât încântați, nu același lucru se poate spune și despre Alex Rodriguez. Fostul logodnic al vedetei este extrem de întristat de apropierea dintre Lopez și Affleck.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez
 

„Alex Rodriguez este șocat de faptul că J.Lo a trecut peste. El chiar credea că vor reuși să facă lucrurile să meargă și că se vor împăca. A încercat să o contacteze pe J.Lo și să se vadă cu ea, însă aceasta l-a respins. Însă, se pare că Jennifer Lopez nu este dispusă să îi mai ofere o a doua șansă. Nu este interesată să reaprindă nimic cu Alex Rodrguez. S-a terminat.”, a declarat o sursă apropiată.