Stiri mondene

Ben Affleck și Jennifer Lopez, din nou împreună? Detaliul care i-a dat de gol: „Plănuiesc să se vadă din nou”

Ben Affleck și Jennifer Lopez, din nou împreună? Detaliul care i-a dat de gol: „Plănuiesc să se vadă din nou”
Ben Affleck și Jennifer Lopez
Surpriză neașteptată pentru fanii artistei! După ce a pus punct relației cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez s-a întors la Ben Affleck. Ce i-a dat de gol pe foștii parteneri!!

La începutul anilor 2000, Ben Affleck și Jennifer Lopez au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. La vremea respectivă, părea că nimeni nu va reuși să-i despartă vreodată. În anul 2004, cei doi și-au spus „adio”, chiar înainte să ajungă în fața altarului. În cadrul unui interviu, Jennifer Lopez susținuse că după despărțirea de Ben Affleck i-a luat doi ani să-și revină. Durerea despărțirii de fostul iubit a fost foarte intensă pentru vedetă.

Ben Affleck și Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, fotografiată în compania lui Ben Affleck

Recent, artista de la Hollywood și-a surprins fanii prin intermediul unor imagini apărute în mediul online. Mai exact, la două săptămâni după despărțirea de Alex Rodriguez, cu care a fost logodită doi ani, Jennifer Lopez a fost surprinsă de paparazzi în compania fostului iubit, Ben Affleck. 

Ben Affleck a fost surprins în timp ce cobora din mașina artistei, după ce aceasta l-a condus la aeroport. Potrivit unor surse apropiate, după ce s-a întors, recent, în SUA, Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez de cel puțin trei ori.

Ben Affleck a fost surprins în timp ce cobora din mașina artistei

„S-au simțit foarte bine împreună. Au trecut ani de când nu s-au mai văzut. Așa că au avut multe de discutat. Sunt foarte buni prieteni. Și plănuiesc să se vadă din nou” a dezvăluit sursa.