Stiri mondene

Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc să se căsătorească

Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc să se căsătorească
Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck trece la o nouă etapă. Cei doi plănuiesc să se căsătorească!

Ben Affleck și Jennifer Lopez au reluat o relație încheiată cu mai mulți ani! Vedeta de la Hollywood și partenerul său au uimit pe toată lumea când au decis să formeze din nou un cuplu. O sursă apropiată susține că până la sfârşitul anului Jennifer Lopez și Ben Affleck vor fi soţ şi soţie. „ Nici nu se mai pune problema dacă se căsătoresc, ci când. ” Un alt apropiat al cuplului a dezvăluit că actorul ar plănui să îi pună marea întrebare luna viitoare, când Jennifer împlineşte 52 de ani. „Pe 24 iulie, Ben pregăteşte o surpriză de proporţii”, a spus sursa.

Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc să se căsătorească

Jennifer Lopez și Ben Affleck vor să se mute împreună în vila din Miami

La începutul anilor 2000, Jennifer Lopez și Ben Affleck  au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. În anul 2004, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, chiar înainte să ajungă în fața altarului, la scurt timp, amândoi şi-au refăcut vieţile. Ben Affleck s-a căsătorit după trei ani cu actrița Jennifer Garner, de care s-a despărțit după 13 ani de mariaj și cu care are trei copii. În aceeași perioadă, și Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony, cu care are doi gemeni, divorțând după 10 ani. După aproximativ 17 ani, Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost surprinși împreună. Actorul este decis să se implice în totalitate în viața cântăreței și este dispus să se mute cât mai curând cu Jennifer, în vila sa de 28 milioane de lire sterline din Miami.

Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc să se căsătorească

„Amândoi sunt hotărâți să evite o relație la distanță. Jennifer a vorbit deja cu Marc (n.r. – Marc Anthony, fostul soț al actriței și tatăl gemenilor Max și Emme) și el a fost de acord ca gemenii să locuiască împreună cu mama lor și cu Ben cât timp acest lucru nu afectează în vreun fel custodia copiilor”, au adăugat apropiații celor doi.