Stiri mondene

Love is in the air! JLo și Ben Affleck, filmați în timp ce se sărutau cu foc într-un restarunat

JLo și Ben Affleck, filmați în timp ce se sărutau c u foc într-un restarunat
Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost suprinși în ipostaze romantice într-un restaurant, iar asta este dovada vie că cei doi sunt împreună după 18 ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format un cuplu de senzație la începutul anilor 2000, dar relația lor s-a destrămat brusc după câțiva ani și au anulat logodna. Fiecare s-a căsătorit cu altcineva, dar se pare că nici de data asta nu au avut prea mult noroc.

JLo și Ben Affleck, filmați în timp ce se sărutau c u foc într-un restarunat

Însă se pare că la 18 ani de la despărțire dragostea dintre ei nu s-a stins și par atrași unul de altul exact ca în tinerețe. Recent, cei doi au fost surpriși în timp ce se sărutau pasionl într-un restaurant din LA, iar acum nimeni nu mai poate spune că relația dintre cei doi nu există. Presa mondenă din străinătate scrie că JLo ar vrea să se mute la Los Angeles pentru a fi mai aproape de iubitul ei, mai ales că mama ei este foarte încântată de această nouă relație. În plus, artista s-ar fi interesat deja de o școală pentru cei doi gemeni Max and Emme. Max și Emme, împreună cu sora cântăreței Lydia, au fost fotografiați, de asemenea, intrând duminică în restaurantul din Malibu în care erau cei doi îndrăgostiți, notează Reuters

Jennifer Lopez și Ben Affleck, mai îndrăgostiți ca niciodată

Perechea a fost fotografiată împreună de mai multe ori în Los Angels și Miami în ultimele săptămâni, după ce Lopez și fostul ei logodnic de baseball Alex Rodriguez și-au anulat logodna la mijlocul lunii aprilie după patru ani de relație. Fotografiile de luni au fost primele în care Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți sărutându-se de data aceasta.

JLo și Ben Affleck, filmați în timp ce se sărutau c u foc într-un restarunat

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântărețul latin Marc Anthony, al treilea soț al ei, la doar cinci luni după despărțirea din 2004 de Ben Affleck. Affleck s-a căsătorit la rândul său, dar mai târziu a divorțat de actrița Jennifer Garner.