Stiri mondene

Jennifer Lopez, surprinsă în compania fostului soț, Marc Anthony! Vedeta profită de lipsa lui Ben Affleck

Jennifer Lopez, surprinsă în compania fostului soț, Marc Anthony
Jennifer Lopez a fost fotografiată în compania fostului soț, Marc Anthony. Cum au fost surprinși cei doi?!

După ce Ben Afflek a plecat la Los Angeles pentru a petrece timp cu copiii săi, Jennifer Lopez a fost surprinsă în compania unui bărbat. Mai exact, vedeta de la Hollywood a fost surprinsă de paparazzi cu fostul său soț și tatăl copiilor săi, artistul Marc Anthony. Cei doi și-au dat întâlnire la cafea, pe terasa luxoasă a unui hotel din Miami. În imaginile surprinse putem vedea că Jennifer Lopez a ales să poarte o ținută lejeră.

Jennifer Lopez, surprinsă în compania fostului soț, Marc Anthony

În anul 2012, Jennifer Lopez și Marc Anthony au divorțat

În cadrul unui interviu, artista a declarat că în urma despărțirii de Marc Anthony, aceasta a fost nevoită să treacă prin momente dificile. Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au întâlnit pentru prima oară în 1990. Deși la un moment dat s-au despărțit și s-au căsătorit cu altcineva, în cele din urmă s-au reunit și și-au unit destinele în anul 2004. În anul 2012, Marc Anthony a anunțat public că vor divorța.

Jennifer Lopez, surprinsă în compania fostului soț, Marc Anthony

„Ne-am decis să punem capăt căsătoriei noastre. A fost o decizie dificilă. Am ajuns la o concluzie pe cale amiabilă cu privire la toate aspectele. Este o perioadă destul de dureroasă pentru toți cei implicați și am aprecia dacă ne-ați respecta intimitatea în aceste momente”, povestea Marc Anthony la vremea respectivă.