Stiri mondene

Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment emoționant la un restaurant din Paris! Actorul a început să plângă

Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment emoționant la un restaurant din Paris
Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment emoționant la un restaurant din Paris
Ben Affleck a fost surprins cu lacrimi în ochi la un restaurant din Paris. De ziua soției sale, actorul și-a stăpânit cu greu emoțiile.

Ben Affleck și Jennifer Lopez au început un nou capitol împreună după ce s-au căsătorit în mare secret. Nunta lor a confirmat dragostea puternică pe care și-o poartă unul altuia. Dumincă, 24 iulie, vedeta de peste Ocean a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani. Anul trecut, celebrul cuplu Bennifer își răsfăța fanii de ziua artistei cu primul lor sărut, căci până la acel moment, nu au recunoscut relația reîncepută din aprilie.

Anul acesta, la aniversarea cântăreței, proaspeții însurăței au trecut la alt nivel. Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit prin Paris de mână, în calitate de soț și soție. La un moment dat, cei doi îndrăgostiți au oprit la restaurantul „La Girafe”, care se află pe Place du Trocadero, în fața Turnului Eiffeil.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck[Sursa foto: Metro]

Citeste si: Jennifer Lopez, noi detalii despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck: „M-am uitat în ochii lui și am început să plâng!”

Într-un moment emoționant în care și-a îmbrățișat soția, îndrăgitul actor a fost văzut cu lacrimi în ochi. Din imaginile surprinse de paparazzi, putem observa faptul că Ben Affleck își stăpânește cu greu emoțiile. În tot acest timp, aleasa inimii sale a încercat să-l consoloze la masă. Nu se știe cu exactitate ce l-a făcut să plângă pe Ben Affleck, dar cu siguranță era vorba despre ceva cu adevărat emoționant. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment emoționant la un restaurant din Paris
Ben Affleck a început sa plângă[Sursa foto: Captură video]

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas. Cei doi au plecat în luna de miere la scurt timp  

Luna lor de miere are loc la doar o săptămână după ce Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck, în Las Vegas. Cea care a dat vestea a fost chiar Jennifer Lopez, pe contul său de Instagram, acolo unde a dezvăluit detalii inedite despre ceremonie.

Citeste si: Jennifer Lopez, ședință foto hot la 53 de ani. Artista a pozat goală pentru o lansare de produs marca JLo Beauty: „Sunt mai fericită ca niciodată”

„În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie. Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp.»   a mărturisit J.Lo fanilor, prin intermediul newsletter-ului, unde s-a semnat cu Jennifer Lynn Affleck. 

Citește continuarea aici!