Stiri mondene

Ben Affleck și Matt Damon, din nou împreună pe marile ecrane pentru un film biografic

Ben Affleck și Matt Damon lucrează la un nou film despre colaborarea legendară dintre Nike și Michael Jordan
Ben Affleck și Matt Damon [Sursa foto: Instagram]
Ben Affleck și Matt Damon lucrează la un nou film despre colaborarea legendară dintre Nike și Michael Jordan. Avem detalii în articol!

Ben Affleck şi Matt Damon vor face din nou echipă pentru un film biografic! Matt Damon îl va interpreta pe Sonny Vaccaro, directorul de marketing sportiv de la Nike care l-a curtat pe Michael Jordan pentru a încheia un parteneriat istoric. Ben Affleck va fi Phil Knight, miliardarul şi cofondatorul Nike, potrivit informaţiilor The Hollywood Reporter. Producția urmărește eforturile lor de a-l semna pe Michael Jordan pentru Nike, la mijlocul anilor '80, acțiune care părea imposibilă în acele timpuri, dar care a fost posibilă datorită lui Vaccarro.  

Ben Affleck și Matt Damon lucrează la un nou film despre colaborarea legendară dintre Nike și Michael Jordan
Ben Affleck și Matt Damon [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jennifer Lopez pregătește un documentar despre întreaga ei carieră! Când va avea loc premiera și unde va putea fi vizionat?!

Filmul se bazează pe documentarul „Sole Man”, lansat în 2015, unde este prezentată povestea lui Vaccaro. Pelicula nu are încă un titlu, dar va povesti cum au apărut de acum celebrii pantofi sport Air Jordan. De asemenea, este primul film regizat de Ben Affleck, unde apare și bunul său prieten, Matt Damon. Cei doi actori au câștigat deja un Oscar pentru că au scris scenariul la „Good Will Hunting”, regizat de Gus van Sant.

Ben Affleck şi Matt Damon au jucat „The Last Duel” de Ridley Scott în 2021. Ei au colaborat pentru mai mult de zece lungmetraje, ca producători şi scenarişti, şi au jucat împreună în filme ca „Dogma” şi „Silent Bob Strike Back”.

Ben Affleck și Matt Damon lucrează la un nou film despre colaborarea legendară dintre Nike și Michael Jordan
Matt Damon[Sursa foto: Instagram]

Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră

În cadrul unui interviu oferit pentru Entertainment Weekly, actorul Ben Affeck  și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale, dar și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Jennifer Lopez. 

Ben Affleck și Matt Damon lucrează la un nou film despre colaborarea legendară dintre Nike și Michael Jordan
Ben Affleck[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție de milioane pe covorul roșu de la premiera filmului „The Tender Bar”

„Unul dintre aspectele pozitive ale înaintării în vârstă, dacă ești norocos, e că nu te mai minți și îți spui ‘Știi ceva, chiar știu care îmi sunt sentimentele’. Știu ce înseamnă durerea, știu ce înseamnă să fii deziluzionat, ambivalent, știu ce e nostalgia. Îmi amintesc că am vorbit cu Marty (Brest) în vinerea în care filmul a apărut și mă gândeam că e un tsunami, că nu poate fi mai rău de atât. Dacă Gigli nu ar fi primit o așa reacție, probabil că nu mi-aș fi spus ‘Nu am o altă variantă decât să încep să regizez filme’. Iar asta s-a dovedit a fi adevărata dragoste a vieții mele profesionale. Deci, în acest sens, a fost un dar(...) Și am cunoscut-o pe Jennifer, cu care am dezvoltat o relație extrem de importantă pentru mine”,   a spus actorul.

Citește continuare aici!