Stiri mondene

Jennifer Lopez, despre relația cu Ben Affleck! Artista a vorbit cu sinceritate despre sentimentele sale: „Mă simt fericită, norocoasă și mândră că sunt cu el”

Jennifer Lopez,  despre relația cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, despre relația cu Ben Affleck [Sursa foto: Instagram]
Jennifer Lopez a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are cu Ben Affleck. Uite ce confesiuni emoționante a făcut artista despre iubitul ei!

Jennfer Lopez nu se mai ascunde și vorbește despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Ben Affleck. Cuvintele sincere ale artistei i-au făcut pe fani să-și amintească de începutul relației lor din 2002. Vedeta de la Hollywood nu s-a temut să afirme faptul că este o persoană extrem de mândră și fericită alături de partenerul ei de viață, fiind dispusă să facă orice e nevoie să protejeze relația lor.

Jennifer Lopez,  despre relația cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, despre relația cu Ben Affleck[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Jennifer Lopez a ținut să menționeze că Ben Affleck este bărbatul la care a sperat și a visat dintoteauna. Actrița recunoaște că scandalul pe care prima lor relație l-a stârnit i-a făcut să fie mult mai pregătiți acum, acesta este și motivul pentru care la început și-au ascuns relația de ochii curioșilor. 

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție de milioane pe covorul roșu de la premiera filmului „The Tender Bar”

„Mă simt atât de norocoasă și de fericită și de mândră că sunt cu el. E o poveste de dragoste frumoasă, care a primit o a doua șansă. Amândoi eram la modul: Wow, suntem atât de fericiți și nu vrem să se mai întâmple aceleași lucruri. Suntem mai maturi acum, mai deștepți, avem mai multă experiență. Suntem într-un punct diferit al vieții noastre, avem copii acum și trebuie să fim conștienți de aceste lucruri.

Suntem atât de protectori pentru că este o perioadă atât de frumoasă pentru noi toți 

Jennifer Lopez,  despre relația cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, despre relația cu Ben Affleck[Sursa foto: Instagram]

E foarte diferită de cea de acum mulți ani. O apreciem și o sărbătorim mai mult. Iar asta e frumos. Când găsești pe cineva și îl iubești cu adevărat și primești o a doua șansă cu el? E un lucru rar, prețios, frumos și nu îl luăm ca pe ceva ce ni se cuvine.(...) Să vezi persoana, ființa umană, bărbatul care este astăzi, tatăl care este astăzi, partenerul… Este tot ce am știut că poate fi și tot ce am vrut să fie”,  a spus Jennifer Lopez într-un interviu acordat publicației People. 

Jennifer Lopez,  despre relația cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, despre relația cu Ben Affleck[Sursa foto: Instagram]

Ben Affleck a vorbit despre relația pe care o are cu Jennifer Lopez 

Nu doar Jennifer Lopez  a declarat că îl admiră pe Ben Affleck. Actorul a avut și el cuvintele sale de laudă la adresa iubitei sale. Ben Affleck a susținut că traversează o perioadă extrem de bună a vieții sale, fiind extrem de fericit în relația cu Jennifer Lopez.

Citeste si: Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră: „Știu ce înseamnă durerea și să fii deziluzionat”

„Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună(...) Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor”,   aceasta este a doua declarație pe care actorul a făcut-o cu privire la relația sa cu Jennifer Lopez.

Citește continuarea aici!