Stiri mondene

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți ceartându-se la o petrecere: ”Se pare că nu are încredere în el”. Imaginile au ajuns virale

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți ceartându-se la o petrecere
Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, au fost surprinși în timp ce se ceartă la o petrecere. Cum au reacționat fanii când au văzut imaginile cu cei doi?

Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, au fost surprinși în timp ce se ceartă la o petrecere. Din imaginile virale în mediul online putem observa cum vedeta de la Hollywood îi reproșează starului Marry Me” să nu bea. În clipul distribuit pe un cont TikTok, Ben Affleck a putut fi văzut țipând la Jennifer Lopez, spunând că „ nu a băut nimic ”. În acest sens, J.Lo ia o înghițitură din băutură pentru a verifica dacă este alcool sau nu, în timp ce Ben Affleck își înregistrează protestul strigând numele, „Jen!”. 

Citește și: Fiul Priscillei Presley, Navaronne Garcia, la un pas să fie ucis sub privirile mamei lui cu câteva zile înaintea morții Lisei Marie Presley

@life_with_matt #duet with @alliworkscarpets #benaffleck ♬ original sound- Alli Works Carpets

Videoclipul a fost vizionat până acum de 1,5 milioane de ori.

Fanii nu s-au abținut și au reacționat imediat. „ Par epuizanți ”, a comentat un fan, în timp ce altul a scris: „ Această căsătorie nu va avea niciodată 18 luni. ” Un altul a intervenit: „ Se pare că nu are încredere în el. Am luat băutura pentru a o gusta. Este clar supărat.” Un utilizator a scris: „ Trăiesc pentru cât de dezordonați au fost mereu împreună acești doi.”

Citește și: Socrii Shakirei, Montserrat Bernabeu și Joan Pique Rovira, forțați să se mute din casa în care stau din cauza cântăreței

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți ceartându-se la o petrecere
Jennifer Lopez și Ben Affleck 

Regizorul Kevin Smith, dezvăluiri inedite despre căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

După ce a participat la nunta lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, regizorul Kevin Smith a fost convins că dragostea adevărată există. Kevin Smith îl cunoaște pe Ben Affleck de zeci de ani. Soțul lui Jennifer Lopez a apărut în mai multe dintre filmele sale, începând cu „Mallrats” în 1995. De-a lungul timpului a avut ocazia să privească îndeaproape schimbările din viața lui Affleck.

Regizorul Kevin Smith
Regizorul Kevin Smith

Citește și: Jennifer Lopez, declarații emoționante despre mutarea cu Ben Affleck: „A fost o tranziție foarte emoționantă”

”Nu a fost niciodată mai fericit. L-am văzut pe tipul ăla fericit, dar bucuria pură care iradia de pe chipul lui era absolut de neuitat. (...)Oamenii ăștia sunt îndrăgostiți. Sunt extrem de îndrăgostiți. Iar această nuntă ar putea face pe oricine să creadă în dragoste.”, a  spus Kevin Smith potrivit   People.