Stiri mondene

Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului

Ben Afleck si Jennfer Lopez la Premiile Grammy 2023
Cum a aparut Ben Afleck la Premiile Grammy 2023
Imaginile cu Ben Afleck de la Premiile Grammy 2023 fac incojurul Internetului din cauza figurii pe care o afiseaza.

Nu se știe daca a pățit ceva, daca ceva îl nemulțumește pe Ben Affleck, însă imaginile cu el de la Premiile Grammy 2023 au făcut senzație pe Internet, asta după ce fanii au început să comenteze într-o nota comica despre expresia lui faciala. 

Ben Afleck, viral pe social media dupa aparitia de la Premiile Grammy 2023

Citește și: Socrii Shakirei, Montserrat Bernabeu și Joan Pique Rovira, forțați să se mute din casa în care stau din cauza cântăreței

Obosit sau nu sau poate nemulțumit din cauza ultimelor evenimente din viață de cuplu cu Jennifer Lopez căci cei doi au fost surprinși zilele trecute având o mica cearta din cauza faptului că artista a bănuit că iar s-a apucat de alcool, mirosindu-i paharul, de data aceasta chipul lui Ben parca a spus totul, iar fanii l-au taxat imediat!

Starul din Gone Girl a afișat o mimica extrem de dezinteresata cât timp se afla în primul rand la decernarea Premiilor Grammy din Los Angeles.

Pentru eveniment J.Lo a optat pentru o rochie Gucci cu un decolteu adânc și cu o crăpătură pe lateral.

Ben Afleck, tinta glumelor pe Internet dupa ce a aparut cu o fata plictisita la Premiile Grammy 2023

Citește și: VIDEO: Schimbul de replici tensionate dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck din timpul Premiilor Grammy. Ce i-ar fi spus artista soțului ei

Actorul din Batman a dezlănțuit o serie de replici ale internauților din cauza expresiei plictisite. Pe Twitter au fost cele mai savuroase comentarii la adresa lui raspandindu-se și pe celelalte platforme social-media.

“Ben Affleck arata de parca ar fi tarat la petrecerile de tip baby-shower, a glumit un internaut.

“Ben Affleck, clipește daca ești ok!, a scris un altul făcând referire la campania actorului cu Dunkin'. 

“Ben Affleck, se pare că arați că și când ai fi la Dunkin’,” a mai scris un internaut punând și captura lui cu expresia în gol a fetei sale. 

“Oricât de grea ți-a fost ziua, nu arați atât de nefericit că Ben Afleck la Premiile Grammy.

" De ce Ben Afleck arata de parca mai degrabă ar muri decât să fie acolo?"