Stiri mondene

Jennifer Lopez, moment special alături de soțul ei, Ben Affleck: „Am găsit persoana care mă face mai fericită ca niciodată". Imaginile au făcut ravagii în mediul online

Jennifer Lopez, moment special alături de soțul ei, Ben Affleck
Jennifer Lopez, moment special alături de soțul ei, Ben Affleck [Sursa foto: Instagram]
Jennifer Lopez și Ben Affleck par mai îndrăgostiți ca oricând. Cele două staruri de la Hollywood s-au afișat în fața fanilor plini de tandrețe.

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai îndrăgite și extrem de populare cupluri de la Hollywood. Cei doi nu sunt străini în fața iubirii, între 2002 și 2004 cele două staruri au fost în centrul atenției, formând cel mai urmărit cuplu de peste ocean. În 2002, cântăreața și actorul s-au logodit, dar povestea de iubire s-a încheiat înainte să ajungă în fața altarului. Artista și starul de la Hollywood retrăiesc o nouă poveste de dragoste, imediat ce Jennifer Lopez a anunțat că a rupt logodna cu sportivul Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez, moment special alături de soțul ei, Ben AffleckJ
Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck

În prezent, îndrăgitul cuplu nu ratează niciun moment să își afișeze public dragostea pe rețelele sociale. Recent, soția lui Ben Affleck a postat pe contul său oficial de TikTok un moment emoționant și special alături de alesul inimii sale. Așa cum era de așteptat, imaginile cu cei doi îndrăgostiți au făcut ravagii în mediul online. Postarea artistei a reușit să strângă milioane de vizualizări și aprecieri.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment emoționant la un restaurant din Paris! Actorul a început să plângă

”Am găsit persoana care mă face mai fericită ca niciodată", este mesajul scris de Jennifer Lopez.

@jlo

🍁🦃♥️

♬ original sound- martha.read

Jennifer Lopez, declarații inedite despre căsătoria cu Ben Affleck

Cântăreața în vârstă de 53 de ani s-a căsătorit cu alesul inimii sale în Las Vegas în iulie, iar luna următoare s-au bucurat de încă o nuntă luxoasă care a ținut trei zile pe proprietatea noului ei soț din Georgia, în valoare de 8,9 milioane de dolari. În cadrul unui interviu oferit recent pentu o revistă internațională, vedeta de peste ocean a vorbit despre căsătoria cu Ben Affleck.

Jennifer Lopez, declarații inedite despre căsătoria cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, declarații inedite despre căsătoria cu Ben Affleck

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini inedite de la a doua lor ceremonie de nuntă! Cei doi au strălucit în ziua cea mare

„  Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele mel legal va fi doamna Affleck pentru că suntem împreună.  Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. (...)   Nu cred că este o problemă. Este o mișcare de putere. Dețin controlul deplin al vieții mele și mă simt puternică ca persoană și ca femeie. Pot înțelege că oamenii ayu anumite păreri despre asta și este ok. Dacă mă întrebi cum mă face să mă simt, simt că este un gest romantic. Este despre tradiție și romantism pentru mine. Sunt genul acela de femeie.  ”, a declarat Jennifer Lopez.

Citește continuarea aici.