Stiri mondene

Jennifer Lopez, declarații inedite despre căsătoria cu Ben Affleck: „Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta”

Jennifer Lopez, declarații inedite despre căsătoria cu Ben Affleck: „Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta”
Jennifer Lopez a vorbit despre căsătoria cu actorul Ben Affleck. Iată ce dezvăluiri a făcut artista.

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume. Cântăreața în vârstă de 53 de ani s-a căsătorit cu alesul inimii sale în Las Vegas în iulie, iar luna următoare s-au bucurat de încă o nuntă luxoasă care a ținut trei zile pe proprietatea noului ei soț din Georgia, în valoare de 8,9 milioane de dolari. În cadrul unui interviu oferit recent pentu o revistă internațională, vedeta de peste ocean a vorbit despre căsătoria cu Ben Affleck.

Artista a explicat că mariajul lor este unul modern și a dezvăluit că este mândră să poarte numele soțului său, menționând că această mișcare îi conferă putere.

Jennifer Lopez, declarații inedite depre căsătoria cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, declarații inedite depre căsătoria cu Ben Affleck

Citește și: De ce este Jennifer Lopez subestimată după 30 de ani de carieră? Vezi care este motivul și ce obstacole a avut de înfruntat diva latino!

Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele mel legal va fi doamna Affleck pentru că suntem împreună. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. (...)  Nu cred că este o problemă. Este o mișcare de putere. Dețin controlul deplin al vieții mele și mă simt puternică ca persoană și ca femeie. Pot înțelege că oamenii ayu anumite păreri despre asta și este ok. Dacă mă întrebi cum mă face să mă simt, simt că este un gest romantic. Este despre tradiție și romantism pentru mine. Sunt genul acela de femeie. ”, a declarat Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Regăsirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Relaţia dintre cei doi actori de la Hollywood a fost foarte mediatizată. La acel moment, căsătoria lor, prevăzută pentru anul 2003, a fost amânată. Ulterior, Jennifer Lopez și Ben Affleck au anunțat despărțirea. La începutul lui 2021, cei doi au reluat relația, iar la scurt timp și-au unit destinele. Cu toate că celebrul cuplu s-a aflat într-o pauză de 20 de ani, Jennifer Lopez a spus că nu a avut niciodată regrete când a venit vorba de povestea lor de dragoste.

Jennifer Lopez, declarații inedite depre căsătoria cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, declarații inedite depre căsătoria cu Ben Affleck[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Jennifer Lopez le-a arătat fanilor din mediul online cum este chipul ei cu adevărat, fără filtre și fără machiaj: „Mă simt un pic epuizată și obosită”

Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți la acea vreme, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și atunci. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau să fim cu adevărat discreti ”, a mai declarat Jennifer Lopez.