Stiri mondene

Cum arată dublurile lui Jennifer Lopez din filmul „Atlas”. Paparazzi le-au surprins într-o pauză de filmare

jennifer lopez
Cum arată dublurile lui Jennifer Lopez din filmul „Atlas” [Sursa foto: Instagram]
Ele sunt femeile care execută scenele periculoase ale lui Jennifer Lopez din filmul „Atlas”.

După ce s-a căsătorit cu băratul visurilor ei, Ben Affleck, Jennifer Lopez este pregătită să joace din nou pe micile ecrane. Vedeta are deja programul încărcat, motiv pentru care este mereu surprinsă pe platourile de filmare.

Jennifer Lopez  este protagonista filmului „Atlas”, un thriller science fiction pe care fanii d-abia așteaptă să îl vadă. Celebra cântăreață face parte și din echipa de producție, iar filmările au loc în Los Angeles și Noua Zeelandă.

Filmul se bazează pe povestea unei femei care trăiește în viitor, unde soldații cu inteligență artificială sunt ceva comun.

 

Paparazzi au surprins-o pe Jennifer Lopez într-o pauză din timpul filmărilor, însă nu doar ea a atras atenția.

Ea se afla în compania celor două femei cascador care se ocupă să dubleze scenele periculoase ale artistei. Jennifer Lopez și dublurile ei erau îmbrăcate identic, cu pantaloni negri, maiou negru și bustieră gri, iar din unele unghiuri erau aproape de nediferențiat.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez joacă în filmul „Atlas” [Sursa foto: Instagram]

Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, pentru filmul „Shotgun Wedding"

Agenda lui Jennifer Lopez este plină de filme care urmează să apară în curând, iar actrița continuă să își iasă din zona de confort pe plan profesional. În filmul „Shotgun Wedding", vedeta de la Hollywood a îmbrăcat încă o dată rochia de mireasă, la scurt timp după ce și-a unit destinele cu Ben Affleck. Filmul urmează să apară la începutul anului 2023, mai exact pe 27 ianuarie, pe platforma de streaming Prime Video.

Citeste si: VIDEO: A fost lansat trailerul de la „Shotgun Wedding”, filmul în care Jennifer Lopez are rolul principal. Artista a purtat 28 de rochii de mireasă

Pelicula îi are ca protagoniști pe Jennifer Lopez și Josh Duhamel, în rolul cuplului Darcy și Tom. Alături de cei doi, filmul îi mai are în producție pe Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D’Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter și Alberto Isaac.