Stiri mondene

Iulia Vântur, ținta ironiilor în presa indiană! Cum a fost surprinsă vedeta la ziua lui Salman Khan: „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

Iulia Vântur, ținta ironiilor în presa indiană! Cum a fost surprinsă vedeta la ziua lui Salman Khan
Iulia Vântur, ținta ironiilor în presa indiană! Cum a fost surprinsă vedeta la ziua lui Salman Khan [Sursa foto: Instagram]
Iulia Vântur a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Salman Khan. Ce spune presa indiană ?!

În urmă cu câteva zile, Salman Khan a împlinit frumoasa vârstă de 56 de ani, iar cu această ocazie a organizat o mare petrecere la ferma pe care o deține în localitatea Panvel. La eveniment au fost prezenți prietenii apropiați, colegi din industria filmului, rudele și iubita sa, Iulia Vântur. Deși mulți se așteptau să o vadă pe vedetă la brațul sărbătoritului, fiind iubitul ei, aceasta a fost surprinsă ceva mai în spate.

După eveniment, presa locală a făcut câteva materiale cu tentă ironică la adresa acestei „distanțe” dintre Iulia Vântur și Salman Khan.

Iulia Vântur, ținta ironiilor în presa indiană! Cum a fost surprinsă vedeta la ziua lui Salman Khan
Iulia Vântur, ținta ironiilor în presa indiană! Cum a fost surprinsă vedeta la ziua lui Salman Khan[Sursa foto: Captură YouTube]

„Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?”  sau  ”Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan. Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”, sunt câteva dintre titlurile apărute în publicațiile din India.

Citeste si: Iulia Vântur, adevărul despre viața din India: „Este lecția vieții mele”

În imaginile postate pe rețelele sociale, Salman Khan apare ținându-și în brațe nepoțica, fiica surorii lui, Arpita Khan, și a omului de afaceri Aayush Sharma, în timp ce Iulia Vântur este văzută glumind cu alte persoane care stăteau în spatele actorului. 

 
 
 
 
 
Vezi această
postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Azhar Khan- @BeingAzharKhan 😈 (@beingazharkhanofficial)

Salman Khan și Iulia Vântur sunt împreună de zece ani, dar cu toate acestea, cei doi nu s-au căsătorit până acum. Ambii au declarat de-a lungul timpului că nu acordă mult credit căsătoriei și preferă să se simtă bine unul cu altul și fără un act. 

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a declarat Iulia Vântur în cadrul unui interviu pentru Libertatea pentru Femei .  

La rândul său, Slaman Khan a vorbit despre căsătorie într-un interviu pentru Bombay Times și a spus că nu crede în căsnicie. 

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a spus actorul.

Salman Khan, mușcat de trei ori de un șarpe 

Reamintim că actorul a fost mușcat de un șarpe chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, în grădina fermei sale din Panvel. În urma incidentului, celebrul actor indian a ajuns de urgență la spitalul din Kamothe din Mumbai. 

Citeste si: Iulia Vântur, primele declarații despre despărțirea de Salman Khan: „Eu mai am lucruri de rezolvat și...”

„Un șarpe a intrat în ferma mea și am încercat să-l dau afară cu un băț. Treptat a ajuns la mâna mea. Atunci l-am apucat pentru a-l elibera și m-a mușcat de trei ori. A fost un fel de șarpe otrăvitor. Am fost spitalizat pentru 6 ore. Sunt bine acum”, a declarat Salman Khan.

Citește continuarea aici!