Stiri mondene

Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salman Khan: „Mi s-a pus continuu această întrebare”

Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salam Khan
Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salam Khan [Sursa foto: Instagram]
Iulia Vântur a vorbit fără „perdea” despre planurile de nuntă cu iubitul ei, Salman Khan. Plănuiesc sau nu cei doi să se căsătorească?!

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape un deceniu și toți fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care celebrul actor indian o va cere în căsătorie pe frumoasa vedetă. Deși cei doi locuiesc împreună cu familia actorului, în continuare sunt foarte discreți când vine vorba de relația lor. În cadrul unui interviu oferit pentru Bollywood Hungama, fosta prezentatoare a vorbit deschis despre planurile de viitor pe care le are cu partenerul ei de viață. 

Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salam Khan
Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salam Khan[Sursa foto: Captură YouTube]

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur.

Citeste si: Iulia Vântur și Salman Khan, separați de Revelion! Imaginea care a ridicat multe semne de întrebare. Cu cine a apărut vedeta?

La rândul său, Salman Khan a mărturisit că nu crede în căsătorie, motiv pentru care nu va ajunge în fața altarului prea curând.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a spus celebrul actor indian.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salam Khan
Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salam Khan[Sursa foto: Instagram]

Iulia Vântur, adevărul despre viața din India

În urmă cu 10 ani, Iulia Vântur a decis să plece în India, urmându-și unul dintre cele mai mari vise ale vieții sale. Cel mai greu moment pentru artistă a fost să stea departe de părinții ei. Cu toate că i-a fost foarte greu să se adapteze, iubita lui Salman Khan a recunoscut că India i-a dat cele mai importante lecţii de viaţă. 

Citeste si: Iulia Vântur, revedere emoționantă cu mama ei! Artista s-a întors în România: „În sfârșit, după atâta vreme”

„Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mai am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele.   Am învățat că mă am pe mine. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință” ,   a povestit vedeta.

Citește contiuarea aici!