Stiri mondene

Iulia Vântur, motivul pentru care a petrecut mai mult timp în România: ”Intenționez să...”

Iulia Vântur, motivul pentru care a petrecut mai mult timp în România
Iulia Vântur, motivul pentru care a petrecut mai mult timp în România [Sursa foto: Captură YouTube]
Iulia Vântur a dezvăluit care sunt adevăratele motive pentru care a petrecut mai mult timp în România.

Iulia Vântur este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, dar și una dintre cele mai apreciate artiste din India. După o lungă perioadă petrecută în India, Iulia Vântur s-a reîntors în România! Foarte multă lume crede că frumoasa artistă și actorul indian și-au spus adio după 9 ani de relație, asta pentru că fosta prezentatoare TV este de o perioadă destul de lungă pe plaiurile mioritice. În urma zvonurilor, Iulia Vântur a decis să clarifice situația și a mărturisit care sunt adevăratele motive pentru care se află în țara sa natală.

Invitată în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D, fosta prezentatoare TV le-a povestit telespectatorilor că va reveni în India curând și că are un partener înțelegător. 

Iulia Vântur,  motivul pentru care a petrecut mai mult timp în România
Iulia Vântur, motivul pentru care a petrecut mai mult timp în România[Sursa foto: Captură YouTube]

”Fie ploaie, fie vânt, noi aici suntem! Da, mă întorc pentru că trebuie să mă întorc. Și pentru că am și treabă, intenționăm să filmăm la începutul lui august. El filmează deja. Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici.

Și
se înțelege, e înțelegător', a spus Iulia Vântur, despre partenerul ei, Salman Khan.

Conform surselor apropiate, Iulia Vântur s-ar fi întors în România pentru că trebuie să obțină o nouă viză de lucru în India pentru următorii 4-5 ani. 

Iulia Vântur,  motivul pentru care a petrecut mai mult timp în România
Iulia Vântur, motivul pentru care a petrecut mai mult timp în România[Sursa foto: Captură YouTube]

Salman Khan, acuzații grave de la un comerciant de bijuterii din India  

În timp ce Iulia Vântur și-a aniversat ziua de naștere în România, înconjurată de prietenele cele mai apropiate, iubitul ei, Salman Khan, se confrunta cu probleme legale serioase. Îndrăgitul actor indian este suspectat că ar fi înșelat un comerciant de bijuterii de lux. Comerciantul Arun Gupta susține că a plătit o sumă considerabilă pentru a se asocia cu brandul celebrului actor indian, iar superstarul ar fi încălcat termenii contractuali ai înțelegerii. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Salman Khan (@beingsalmankhan)

Până la urmă ne-am înțeles. Mi-au spus că investiția se ridică la aproximativ 20 de milioane de rupii, adică 226.000 de euro. Au insistat că Salman Khan va veni la inaugurarea magazinului. După ce am inaugurat showroom-ul, nu am mai primit nici un semn. Ne-au chemat la o întâlnire cu Salman Khan. Ne-am întâlnit iar el mi-a promis personal că se va ține de cuvânt. A trecut un an și jumătate de la acel moment și nu am primit nimic. Salman nu mi-a mai răspuns niciodată la mesaje”, a declarat negustorul Arun Gupta.