Stiri mondene

Iulia Vântur, adevărul despre viața din India: „Este lecția vieții mele”

Iulia Vântur, adevărul despre viața din India
Iulia Vântur, adevărul despre viața din India [Sursa foto: Captură YouTube]
Iulia Vântur a vorbit despre viața din India și cariera sa departe de casă. Ce dezvăluiri a făcut artista?

În urmă cu 10 ani, Iulia Vântur a decis să plece în India, urmându-și unul dintre cele mai mari vise ale vieții sale. Cel mai greu moment pentru artistă a fost să stea departe de părinții ei și deși i-a fost greu să se adapteze, Iulia Vântur susține că India i-a dat cele mai importante lecţii de viaţă.

După o lungă perioadă de timp, iubita lui Salman Khan s-a întors în România și este bucuroasă să împărtășească din experiența sa de acolo. 

Iulia Vântur, adevărul despre viața din India
Iulia Vântur, adevărul despre viața din India[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mai am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele.  Am învățat că mă am pe mine. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație.

Au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință”, 
a povestit Iulia Vântur.

Iulia Vântur, secretul succesului său în India

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Iulia Vântur a vorbit despre începutul carierei muzicale din India și ce anume a ajutat-o să se bucure de succesul pe care îl are azi la Bollywood.

Potrivit spuselor sale, vedeta a început să cânte din întâmplare.

Iulia Vântur, adevărul despre viața din India
Iulia Vântur, adevărul despre viața din India[Sursa foto: Captură YouTube]

„Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului.   Puteam foarte bine să cânt în România, îmi plăceau atât de mult televiziunea și proiectele în care eram implicată în România, încât niciodată nu m-am gândit că voi face o carieră în muzică, deși muzica întotdeauna mi-a plăcut. Eram într-o seară, în primele mele călătorii în India, cu o gaşcă de prieteni şi, pentru că lor le place să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt ceva în română. A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul „La Betleem colo-n jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Pentru că probabil l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut foarte tare şi au dorit să facă o piesă, să reediteze, şi acea piesă a devenit numărul 1″, a mai adăugat Iulia Vântur.