Stiri mondene

Iulia Vântur, primele declarații despre despărțirea de Salman Khan: „Eu mai am lucruri de rezolvat și...”

Iulia Vântur, primele declarații despre despărțirea de Salman Khan: „De data asta am...”
Iulia Vântur, primele declarații despre despărțirea de Salman Khan: „De data asta am...” [Sursa foto: Captură YouTube]
Iulia Vântur a oferit primele declarații despre zvonurile despărțirii de Salman Khan. Iată ce a spus vedeta despre despărțirea de celebrul actor!

Iulia Vântur este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, dar și una dintre cele mai apreciate artiste din India. După o lungă perioadă petrecută în India, Iulia Vântur s-a reîntors în România! Faptul că are deja două luni de când este în țară, i-a făcut pe unii să creadă că Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit, după ce a fost surprinsă singură la un restaurant. În urma zvonurilor, fosta prezentatoare TV a spus lucrurilor pe nume, dezvăluind de ce se află, de fapt, singură în România, dar și de cine a fost însoțită în escapada din Grecia.

Iulia Vântur, primele declarații despre despărțirea de Salman Khan: „De data asta am...”
Iulia Vântur, primele declarații despre despărțirea de Salman Khan: „De data asta am...”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mie îmi place să petrec timp cu mine. Să mergi la restaurant singur, fără să te simți jenat, este o dovadă că ești foarte bine cu tine. Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când. (…) Păi și cum puteam să fac? Eram pe videocall. Eu mai am și niște lucruri de rezolvat, vin rar, am venit după un an și. Chiar mai am lucruri de rezolvat și e așa de bine acasă! De data asta am văzut oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Mereu veneam pe fugă.”, a spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur, primele declarații despre despărțirea de Salman Khan: „De data asta am...”
Iulia Vântur, primele declarații despre despărțirea de Salman Khan: „De data asta am...”[Sursa foto: Instagram]

Iulia Vântur a plecat într-o vacanță în Grecia! Cum s-a lăsat fotografiată

Deși se află departe de iubitul ei, Iulia Vântur a plecat într-o vacanță în Grecia alături de cele mai bune prietene. Artista nu a ezitat să împărtășească cu fanii din mediul online cele mai frumoase imagini. Iulia Vântur a reușit să atragă toate privirile internauților cu o postare în care apare îmbrăcată într-o rochie vaporoasă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

„Am fost în Grecia, prietenele mele stabiliseră o vacanță înainte să ajung eu în România. Am făcut cumva și ne-am reunit în Grecia. A fost superb, relaxant, dar și stresant, știi cum e cu multe fete. Nu știu de când am mai avut o vacanță cu multe fete. Au fost vreo 5, a mai venit o prietenă de-a mea din State. Am stat 8 zile, neașteptat. Inițial am zis că stau 4 zile. Am fost în Mykonos 4 zile și 4 zile în Atena. Grecia clar este la modă. (…) Toate restaurantele se închideau undeva pe la 1:30. A fost cu program redus, dar nu m-a deranjat, nu sunt party animal.” ”, a mai adăugat Iulia Vântur.