Stiri mondene

Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre problemele cu tatăl său! Bărbatul nu l-a susținut niciodată. „A avut o reacție negativă”

Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre problemele cu tatăl său
Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre problemele cu tatăl său
Mihai Bendeac a povestit că tatăl său nu l-a susținut niciodată în carieră.

Fără doar și poate Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Puțin știu însă și momentele mai puțin plăcute din viața artistului. În cartea sa, „Jurnalul unui burlac”, devenită celebră încă de la momentul lansării, Mihai Bendeac a povestit o întâmplare legată de tatăl său.

Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre problemele cu tatăl său
Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre problemele cu tatăl său[Sursa foto: Instagram]

Mihai Bendeac: „Încerca să mă convingă să renunț”

Juratul de la „iUmor” a muncit mult pentru a ajunge în lumina reflectoarelor, dar că tatăl său nu l-a încurajat niciodată să devină artist. Bărbatul nu și-a dorit ca fiul său să urmeze o carieră în teatru, motiv pentru care l-a avertizat pe acesta. 

Citeste si: Mihai Bendeac, prima reacție după ce a fost filmat în stare de ebrietate! Actorul și-a dat pantalonii jos, în plină stradă: „Îmi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc”

„Când am avut revelația absolută și am știut că eu urmează să fiu actor, regizor, scenarist și, în principiu, orice are legătură cu acest domeniu, tata a avut o reacție negativă. Chiar îmi aduc aminte că într-o seară, butona telecomanda. Eu eram la mine în cameră și scriam scheciuri de televiziune… Atenție! Aveam 16 ani. Și nu făceam asta decât dintr-o pasiune răvășitoare. Nu aveam posibilitatea de a le filma.

Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre problemele cu tatăl său
Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre problemele cu tatăl său[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: #nowar| Mihai Bendeac, în lacrimi pe rețelele sociale! Actorul se arată impresionat de gestul românilor pentru refugiații din Ucraina: „Spune atât de multe despre noi”

Nu exista youtube-ul, nu exista conceptul de vlogging… Cum butona el telecomanda, a nimerit peste un reportaj pe TVR 2, asta îmi aduc aminte perfect. Reportaj realizat într-un cămin studențesc, unde niște studenți la actorie trăiau în condiții extrem de precare. În reportaj, printre altele, se tot revenea la situația salarială a actorilor de teatru, la condiția lor socială și, per total, concluzia era că actorii, altminteri tributari pasiunii lor, sunt cumva damnați, condamnați la o viață trăită în sărăcie. Tata m-a chemat să văd reportajul respectiv, spunându-mi: ‘Asta vrei tu să trăiești?! Iubindu-mă enorm, el încerca să mă convingă să renunț la ceea îmi propusesem, pentru că în ceea ce își proiecta mintal legat de viitorul meu, dragostea îl împingea spre o gândire pragmatică…”, scrie Mihai Bendeac în cartea sa intitulată „Jurnalul unui burlac”.