Stiri mondene

Iulia Vântur, noi declarații despre relația sa cu Salman Khan. Motivul pentru care s-au ascuns: ”Am încercat să rămân cât mai în umbră”

Iulia Vântur, noi declarații despre relația sa cu Salman Khan.
Iulia Vântur, noi declarații despre relația sa cu Salman Khan. [Sursa foto: Captură YouTube]
Iulia Vântur a vorbit deschis despre relația cu Salman Khan. Iată ce confesiuni a făcut vedeta.

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi fac o echipă și pe plan sentimental, dar și pe plan profesional. În cadrul unui interviu, în emisiunea Teo Show, Iulia Vântur a dezvăluit că faimosul actor indian a fost singurul care a susținut-o în cariera sa muzicală și a crezut în vocea ei, deși poate însăși vedeta nu se considera îndeajuns de bună pentru a fi acolo, motiv pentru care îi este foarte recunoscătoare. 

Iulia Vântur, noi declarații despre relația sa cu Salman Khan.
Iulia Vântur și Salman Khan.[Sursa foto: Captură YouTube]

Iulia Vântur, dezvăluiri sincere despre relația cu Salman Khan 

Fosta prezentatoare a dezvăluit motivul pentru care și-a ascuns relația atâția ani. Pentru că a devenit iubita unuia dintre cei mai cunoscuți actori de la Bollywood, Iulia Vântur recunoaște că i-a fost teamă că lumea o să  considere că își obține succesul fără să merite.

Citeste si: VIDEO: Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în India: „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu eram artista!(…) E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut, sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii. Mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure «giuvaierul» națiunii.

El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo.. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experiență, are un mod de înțelepciune, are familia. Tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh. (…) Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața”, a spus Iulia Vântur la Teo Show.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Cu ce probleme s-a confruntat Iulia Vântur din cauza relației cu Salman Khan

Iulia Vântur a mărturisit că a avut parte de unele probleme din cauza relației cu Salman Khan, mai ales pentru că toată lumea a început să o cunoască peste hotare datorită legăturii cu acesta. Fosta prezentatoare a mărturisit că i-a luat ani de zile să fie recunoscută pentru talentul său, nu doar din poziția de iubită a lui Salman Khan. 

Iulia Vântur, noi declarații despre relația sa cu Salman Khan.
Iulia Vântur, noi declarații despre relația sa cu Salman Khan.[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum! Care este, de fapt, realitatea: „M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur”

„Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut, sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii.  Mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină”,  a spus vedeta la emisiunea Teo Show.