Stiri mondene

Iulia Vântur, motivul pentru care a ales să părăsească România: „M-am simțit oarecum singură”

Iulia Vântur, motivul pentru care a ales să părăsească România
Iulia Vântur, motivul pentru care a ales să părăsească România [Sursa foto: Captură YouTube]
Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care a plecat în India. Cum a ajuns să părăsească, de fapt, România?!

Iulia Vântur, una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton, a părăsit România acum mai bine de un deceniu, când Bollywood-ul i-a devenit a doua casă. Invitată în cadrul unui podcast, iubita lui Salman Khan a vorbit despre drumul pe care a trebuit să-l parcurgă, pentru a ajunge unde este acum. Fosta prezentatoare TV a plecat cu mulți ani în urmă din România și spune că îi lipsesc familia și prietenii, dar că este fericită de noua viață pe care o are și de schimbările care au apărut în viața ei. 

Iulia Vântur, motivul pentru care a ales să părăsească România
Iulia Vântur, motivul pentru care a ales să părăsească România[Sursa foto: Captură YouTube]

”În India, mie asta îmi place și mi se pare frumos. Oamenii sunt mult mai stabili emoțional pentru că au familia lângă ei. Este un lucru minunat atunci când știi că ai familia și prietenii acolo. Realizez lucrurile astea într-o societate în care astea sunt niște valori. A trebuit să ajung în India ca să observ și mai mult, mai puternic cât de importante sunt apropierile cu cei dragi. 

La început am avut momente în care m-am simțit oarecum singură. Nu aveam familia, prietenii acolo. Eu mi-am dorit să ajung acolo, nu m-a forțat nimeni, m-am dus de bunăvoie. M-am luptat puțin cu mine ca să-mi dau seama că nu tot ceea ce credeam eu era adevărat sau bun. Mi-am dorit să cunosc și alte feluri de a fi”,  a spus Iulia Vântur.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur: „ Tot ce este transformator este dureros”

Odată cu plecarea ei în India, Iulia Vântur și-a dat seama că în viață nu o să aibă parte doar de lucruri bune, că în viață treci prin momente frumoase, dar și mai puțin fericite. Acest lucru a făcut-o să realizeze că un lucru rău trebuie să fie o lecție și să aducă o schimbare.

Iulia Vântur, motivul pentru care a ales să părăsească România
Iulia Vântur, motivul pentru care a ales să părăsească România[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: VIDEO: Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă! Fanii au fost fermecați de frumusețea vedetei: „Arăți magnific”

”Tot ce este transformator este dureros. Nu ai cum prin zâmbete și veselie să te schimbi. Nu știu de ce noi am învățat că viața este o bucurie. Viața este cu bine și cu rău. Sus și jos. Dacă e linie dreaptă nu este viață.  Eu am înțeles faptul că am nevoie de pace în viața mea. Dacă ai pace nu-ți mai trebuie nimic. Gândul că nimic nu este permanent mi- a adus pace. Este în puterea mea să schimb lucrurile”,  a mai spus Iulia Vântur.