Stiri mondene

Irina Nicolae, trădată de fostele colege din A.S.I.A.! Cântăreața rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea formației: ”Am avut un șoc”

Irina Nicolae, trădată de fostele colege din A.S.I.A.! Cântăreața rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea formației: ”Am avut un șoc”
Irina Nicolae, fondatoarea trupei A.S.I.A, nu a fost invitată la eveniment și a intrat într-un conflict uriaș cu fostele sale colege. Cum a fost sabotată artista?

Scandal neașteptat în showbiz-ul românesc. Cine nu își amintește de celebrele „Dă-mi nopțile înapoi”, ” O iubire de-o vară” sau „Ia cu tine și inima mea”. Trei dintre piesele etalon ale formației A.S.I.A care făceau furori în anii 2000. Membrele trupei erau adorate de fani, iar concertele în țară și în străinătate erau nenumărate. Irina Nicolae făcea senzație în anii 2000, fiind poate cea mai populară membră a celebrei trupe.

Artista s-a retras din muzică după destrămarea formației și s-a orientat către un alt domeniu. Pe lângă schimbarea profesională, a schimbat și mediul, mutându-se în Ungaria alături de soțul ei, Marius Vizer, un om de afaceri prosper.

Citește și: Socrii Shakirei, Montserrat Bernabeu și Joan Pique Rovira, forțați să se mute din casa în care stau din cauza cântăreței

Irina Nicolae
Irina Nicolae

După mai bine de 17 ani de la destrămarea trupei, membrele formației ASIA  au decis să organizeze un concert pentru fani în martie. Biletele pentru acest mare eveniment sunt deja disponibile online. Prețurile acestora pornesc de la 99 de lei și ajung în cazul celor VIP la 199 de lei. Fanii au reacționat extrem de bine legat de acest subiect, drept dovadă, postarea legată de eveniment are numeroase comentarii și aprecieri.

Citește și: "N-au știut că sunt filmați!" Ce s-a întâmplat între Jennfier Lopez și Ben Afleck la decernarea Premiilor Grammy 2023

Irina Nicolae, trădată de fostele colege din A.S.I.A
ASIA

Totuși, mulți dintre fani au fost intrigați de lipsa Irinei Nicolae de pe afiș și implicit de la concert. Organizatorul evenimentului a spus că bruneta nu poate veni, deoarece locuiește acum în Ungaria și are un copil mic. Ei bine, se pare că adevărul este altul, artista spune că nici măcar nu a fost contactată și este foarte dezamăgită. 

Citește și: "Asta da voință!" Mihai Gruia, ex-Akcent și Ilinca Obădescu au ajuns pe Kilimanjaro! Cum s-au fotografiat cei doi logodnici

„Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. El a fost ca tatăl meu. Omul acesta m-a văzut la un festival și m-a invitat să cânt în ”Schimbul 3”. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră.Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită. După ce am plecat din ASIA, când veneam în țară îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil.Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar, puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață.

ASIA
ASIA

Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat și deschizând pe Instagram un afiș. Mi se pare degradant și înjositor.Este dezamăgitor, mai ales după o carieră frumoasă și niște relații extraordinare, căci n-am plecat cu discuții. Oamenii să înțeleagă faptul că eu mi-am dorit acestă reunire, dar că nu am fost niciodată invitată, chemată.N-are legătură că am familie, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract, este dezamăgitor. Am avut un șoc, nu știu cum să cataloghez, decât dezamăgire. Indiferent câte concerte au mai avut ASIA, succesele vor fi legate de numele meu.Îmi pot lua multe lucruri, dar niciodată nu-mi pot lua demnitatea. Am cântat cu trupa ASIA din 1999 până în 2005, cei mai frumoși ani. Apoi, ei au rămas cu Iana”, ne-a declarat Irina Nicolae, exclusiv pentru Playtech Știri.

Adi Ordean, fondatorul trupei ASIA, despre absența Irinei Nicolae

Fanii au rămas surprinși atunci când au aflat că de la concertul aniversar ASIA,programat pentru data de 6 martie, la Sala Palatului, va lipsi Irina Nicolae. Bruneta lipsește pur și simplu de pe afișul spectacolului, iar fondatorul celebrei formații, Adi Ordean, a oferit un fel de explicații.

Citește și: Beyonce, cea mai premiată artistă din istoria Premiilor Grammy. Iată lista completă a câștigătorilor Premiilor Grammy 2023

„Misterul se rezolvă foarte repede. Irina nu poate veni în țară. Locuiește și trăiește de ani buni în străinătate. Ăsta e motivul pentru care nu ia parte la concert. Vremurile s-au schimbat, ele au devenit femei măritate, unele au și copil.Acesta este și cazul Irinei, după cum se știe. Și, atunci când am avut ideea unui nou concert marca ASIA, toate astea implică și repetiții foarte serioase, pe termen lung. Irina ne-a anunțat cu regret că nu poate veni o perioadă atât de lungă, alături de un copil mic. Un concert de dimensiunile celui din 6 martie, de la Sala Palatului, implică multe pregătiri. Se va cânta live, cu orchestră pe fundal, deci lucrurile trebuie să iasă foarte bine. Așa ceva implică multă muncă, dar și timp! Poate Irina va reuși să cânte iar împreună cu fostele sale colege, cine știe!?”, a declarat Adi Ordean.

ASIA
ASIA

Trupa ASIA a fost înființată în anul 1999 de către Irina Nicolae. Numele inedit este format dintr-un acronim al prenumelor fetelor cu care a luat ființă formația, respectiv: Anca Neacșu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae și Anemona Niculescu. Cu toate astea, unele artise au fost înlocuite.