Stiri mondene

"Asta da voință!" Mihai Gruia, ex-Akcent și Ilinca Obădescu au ajuns pe Kilimanjaro! Cum s-au fotografiat cei doi logodnici

Ilinca Obadescu a ajuns pe Kilimanjaro
Ilinca Obadescu si-a implinit marele vis [Sursa foto: Instagram]
Prezentatoarea TV si Mihai Gruia, logodnicul ei, au avut parte de unul dintre cele mai emotionante momente din vacanta in care se afla.

Ilinca Obadescu, pe cât este de feminina, pe atât este un spirit liber și împătimită a sporturilor extreme. Prezentatoarea Tv și-a propus în urma cu mai mult timp să aibă parte de una din experiențele care se trăiesc o data în viață și anume să ajungă pe muntele Kilimanjaro.

Citește și: Fiul Priscillei Presley, Navaronne Garcia, la un pas să fie ucis sub privirile mamei lui cu câteva zile înaintea morții Lisei Marie Presley

Ilinca Obadescu si Mihai Gruia au ajuns pe Kilimanjaro

Și iată că aceasta zi a venit, iar Ilinca împreună cu logodnicul ei au avut parte de unul dintre cele mai emoționante momente deoarece cei doi au reușit să ajungă pe Vârful Uhuru la peste 5 000 de metri altitudine. Și că să marcheze momentul, cei doi au făcut o poza sarutandu-se pătimaș. Adevărul este că daca mulți îndrăgostiți prefera locurile tihnite și plajele însorite, iată că Ilinca și Mihai au ales ceva diferit, acel ceva pe care o să-l povestească și nepoților.

Mai mult, frumoasa prezentatoare TV a primit și zeci de comentarii de felicitări pentru curajul de care a dat dovada.

Ilinca Obadescu si Mihai Gruia Kilimanjaro
Ilinca Obadescu si Mihai Gruia pe varful Uhuru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: "Am intrat în belele mai mult decât oricine!" Cine este Navarone Garibaldi Garcia! Iată tot ce trebuie să știi despre unicul fiul rămas în viață al Priscillei Presley

In urma cu o luna, Ilinca si Mihai Gruia, ex-Akcent isi anuntau logodna.Cei

doi au fost fericiti sa impartaseasca acest lucru si cu fanii lor. "Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim", a dezvăluit Ilinca Obădescu, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Ilinca Obadescu si Mihai Gruia s-au logodit

Citește și: VIDEO Fiica Madonnei, umilită la prezentarea Marc Jacobs dupa ce i s-a refuzat accesul în clădire

 

Tot pentru sursa menționată mai sus, Mihai Gruia a dezvăluit că își dorește să îmbătrânească alături de partenera sa de viață. Pe tot parcursul interviului, fostul membru al trupei Akcent a avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei Kanal D, spunând că nu a întâlnit un om mai frumos ca Ilinca Obădescu.

"Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc", a povestit Mihai Gruia.