Stiri mondene

Theo Rose, despre planurile de nuntă cu Anghel Damian: ”S-a întâmplat totul repede”. Cum se pregătește artista pentru marele eveniment

Theo Rose, despre planurile de nuntă cu Anghel Damian
Theo Rose [Sursa foto: Captură YouTube]
Theo Rose a făcut dezvăluiri despre panurile de nuntă cu Anghel Damian. Iată ce a mai spus artista despre marele pas.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din tânara generație. Pe lângă cariera impresionantă, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian, regizor și actor. Cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți pentru prima oară, iar artista a vorbit recent, în cadrul unei emisiuni, și despre nuntă.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat.

Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede”, a povestit Theo Rose.

Theo Rose, despre planurile de nuntă cu Anghel Damian
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose a spus că își dorește ca bebelușul să poarte numele tatălui

Cântăreața nu se grăbește să facă nuntă, însă își dorește ca bebelușul să poarte numele tatălui. Artista își dorește să primească binecuvântarea preotului. Întrebată de gazda emisiunii despre părerea rudelor cu privire la căsătorie, artista a spus că familia ei nu crede în superstiții și că cel mai important aspect este fericirea lor.  

Citește și: Theo Rose, despre schimbările din ultima perioadă: ”Corpul meu a suferit niște transformări”. Cât de mult i s-a schimbat viața artistei de când a rămas însărcinată

„Eh… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente. (…) Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta.

Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a mai spus Theo Rose

Theo Rose, despre planurile de nuntă cu Anghel Damian
Theo Rose[Sursa foto: Captură YouTube]

Theo Rose, noi detalii despre sarcină. Ce băutură consumă cântăreața în fiecare zi

De asemenea, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” se mândrește cu o sarcină ușoară, care-i permite, încă, să desfășoare activitățile profesionale, în ciuda vizibilei burtici de viitoare mămică. 

„La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă.  Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii bună, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri.(...) Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât. Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși”, spune artista.