Stiri

„House of the Dragon”, serialul cu cea mai bună lansare pe HBO. Ce audiență a avut primul episod

„House of the Dragon”, serialul cu cea mai bună lansare pe HBO. Ce audiență a avut primul episod
„House of the Dragon”, serialul cu cea mai bună lansare pe HBO [Sursa foto: Captura Video]
„House of the Dragon”, un prequel al ”Game of Thrones”, a devenit serialul cu cea mai bună lansare pe HBO.

Un nou record pentru HBO. Primul episod din serialul “House of the Dragon”, derivat din serialul-fenomen “Game of Thrones” (“Urzeala Tronurilor”), a atras aproape 10 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane din Statele Unite.

Lansarea serialului a devenit cea mai bună lansare a unei producții a postului HBO, relatează un comunicat publicat de grupul WarnerMedia, care deține postul.

Citeste si: Emilia Clarke din "Game of Thrones", mărturii cutremurătoare: "Nu mai pot folosi o parte din creier. Este incredibil că pot să vorbesc"

Mai exact, 9,98 milioane de telespectatori au vizionat primul episod din serialul “House of the Dragon”, duminică seară, în Statele Unite ale Americii, înregistrând “cea mai mare audiență pentru un nou serial original din istoria HBO”.

Primul episod din serialul “House of the Dragon”, urmărit de aproape 10 milioane de telespectatori[Sursa foto: Captura Video]

Serialul „House of the Dragon” are la bază cartea „Fire and Blood”

Serialul „House of the Dragon” are la bază cartea scriitorului George R.R.

Martin, numită „Fire and Blood”. Același autor este creatorul seriei literare „A Song of Ice and Fire”, care a stat la baza serialului „Game of Thrones” (GoT).

Citeste si: Graham McTavish, actorul cunoscut pentru rolurile din "Hobbitul", "Lucifer" și "House of the Dragon", vine la Comic Con 2022 din București

Noua producție TV se desfășoară cu 200 de ani înaintea evenimentelor relatate în „Game of Thrones”. „House of the Dragon” prezintă povestea sângeroasă a familiei Targaryen din regatul fictiv Westeros și a celor 17 dragoni ai săi.

Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă noul serial va ajunge la același nivel cu succesul pe care „Game of Thrones” l-a avut. Nivelul maxim atins de serialul „Game of Thrones” este de peste 19 milioane de spectatori pentru ultimul episod al seriei.

„House of the Dragon” este compus din 10 episoade, iar telespectatorii îi vor descoperi pe strămoșii eroilor din cele opt sezoane ale celebrei producții TV a postului HBO. Din distribuția serialului „House of the Dragon” fac parte actori cunoscuți precum Emma D'Arcy, Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke şi Paddy Considine.