Stiri

House of the Dragon sezon 1: Cum poţi vedea online cel mai aşteptat serial al anului?

House of the Dragon sezon 1
House of the Dragon sezon 1 [Sursa foto: Facebook]
Vești bune pentru fanii Game of Thrones. Anul acesta va fi lansat serialul House of the Dragon.

Pe măsură ce House of the Dragon se apropie de debutul său începem să obținem o imagine mai clară a „tonului diferit” pe care intenționează să-l folosească. 

Citeste si: Un nou anunț despre sezonul șase Peaky Blinders! Când apare Peaky Blinders pe Netflix?

House of the Dragon sezon 1
House of the Dragon sezon 1[Sursa foto: Facebook]

Într-o postare de pe blogul său, autorul, deseori incontestabil, a dezvăluit că a văzut – și iubește – o scurtă versiune a primului episod.

„Este întuneric, este puternic, este visceral... exact așa cum îmi place mie fantezia mea epică”, a scris Martin. „Ryan și Miguel au făcut o treabă uimitoare, iar distribuția... la fel ca în Game of Thrones, majoritatea telespectatorilor vor fi auzit doar de câțiva dintre actori, dar cred că te vei îndrăgosti de mulți dintre ei.

Citeste si: Cele mai vizionate filme de pe Netflix

House of the Dragon spune povestea Casei Targaryen și are loc cu aproximativ 200 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și îi are în rolurile principale pe Olivia Cooke în rolul Alicent Hightower, Emma D'Arcy în rolul Prințesei Rhaenyra Targaryen și Matt Smith în rolul Prințului Daemon Targarye.

House of the Dragon sezon 1
House of the Dragon sezon 1[Sursa foto: Facebook]

House of the Dragon va fi lansat în vara acestui an, mai exact pe  21 august 2022. 

Intriga se va concentra pe războiul civil dintre frații Targaryen (numit și Dansul Dragonilor), Aegon II și Rhaenyra, asupra tronului, după moartea tatălui lor.

House of the Dragon este unul dintre cele mai așteptate seriale HBO de anul acesta. HBO a postat deja primele imagini din serialul care va avea premiera la finalul lui august.