Stiri mondene

Emilia Clarke din "Game of Thrones", mărturii cutremurătoare: "Nu mai pot folosi o parte din creier. Este incredibil că pot să vorbesc"

Emilia Clarke din
Vedeta din "Game of Thrones", Emilia Clarke a dat detalii despre gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat.

Emilia Clarke a dezvăluit că a fost foarte aproape de moarte, din cauza celor două anevrisme pe care le-a suferit. Actriţa care a interpretat rolul lui Daenerys Targaryen în "Game of Thrones" a trecut prin momente de coşmar, pe care le-a depăşit însă.

Citeste si: Top cinci seriale Netflix de vară. Petrece timp de calitate cu cei dragi în fața televizorului

Emilia Clarke, aproape de moarte. A fost operată pe creier de două ori

Frumoasa Emilia Clarke a suferit două atacuri cerebrale, iar acum nu îşi mai poate folosi o parte din creier. Actriţa cunoscută pentru rolul său din "Game of Thrones" a fost operată de două ori, în 2011 şi în 2013. "O parte din creierul meu nu mai poate fi folosită. Este remarcabil faptul că sunt capabilă să vorbesc, uneori articulat, și să îmi trăiesc viața complet normal, fără absolut nicio repercusiune", s-a destăinuit actriţa în vârstă de 35 de ani.

Emilia Clarke din Game of Thrones, mărturii cutremurătoare Nu mai pot folosi o parte din creier. Este incredibil că pot să vorbesc

Medicii nu i-au dat foarte multe şanse supravieţuire. Emilia Clarke a luptat însă pentru viaţa ei, precum Daenerys Targaryen, personajul din "Game of Thrones" pe care l-a interpretat. "În fiecare zi am crezut că voi muri. Am avut o hemoragie masivă, iar medicii mi-au spus clar că șansele mele de supraviețuire erau precare dacă nu mă operau din nou", a mai spus Emilia.

Emilia Clarke, norocoasă că a scăpat cu viaţă după două anevrisme

Emilia Clarke conştientizează că este foarte norocoasă că a scăpat cu viaţă. "Fac parte dintr-o categorie foarte, foarte mică de oameni care pot supravieţui la aşa ceva. Acum îmi lipseşte o parte din creier, ceea ce mă amuză uneori", a spus actriţa.

Citeste si: ”Lord of the Rings” are data oficială de lansare! Când va avea loc premiera primului sezon

Emilia Clarke din Game of Thrones, mărturii cutremurătoare Nu mai pot folosi o parte din creier. Este incredibil că pot să vorbesc

Emilia Clarke s-a născut în 1986, în Londra şi a studiat actoria la Drama Center din capitala Angliei. Pe lângă apariţia din "Game of Thrones", actriţa de 35 de ani a mai jucat în filme precum "Dom Hemingway", "Terminator Genisys", "Me Before You" sau "Solo: A Star Wars Story".