Stiri

Guns N’ Roses va concerta la București pe Arena Națională, pentru prima oară în formula consacrată

Guns N’ Roses va concerta la București pe Arena Națională, pentru prima oară în formula consacrată
Guns N’ Roses [Sursa foto: Facebook]
Trupa Guns N’ Roses va face show pe Arena Națională! Axl Rose, Slash și Duff McKagan s-au reunit pentru un nou turneu mondial în 2023.

Celebra trupă  Guns N’ Roses  va concerta pe data de 16 iulie la București, pe Arena Națională, ca parte a unui turneu mondial extins în 2023, produs de Live Nation. Potrivit organizatorilor, trupa rock va veni pentru prima dată la București în formula clasică cu Axl Rose, Slash și Duff McKagan. Lor li se vor alătura și alte nume celebre al muzici rock, precum Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese. 

Citește și: Britney Spears, în pericol de moarte? Ce plan au pus la cale soțul artistei, Sam Ashgari și mama cântăreței pentru a o aduce pe calea cea dreaptă. Artista consumă substanțe interzise și a ajuns din nou la autodistrugere

Guns N’ Roses va concerta la București pe Arena Națională, pentru prima oară în formula consacrată
Guns N’ Roses[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Festivalul de muzică Massif 2023: Restricții de circulație în Poiana Brașov în perioada perioada 2-6 martie

Guns N’ Roses, primul concert la București în formula consacrată 

Axl Rose, Slash și Duff McKagan și-a surprins fanii după ce au anunțat că se vor reuni în formula consacrată pentru un turneu mondial extins. Turneul a inclus 175 de concerte în toată lumea și a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards ca fiind unul dintre cele mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapa europeană a fost întreruptă în 2020 din cauza pandemiei, iar ulterior a fost reluată în 2022, cuprinzând concerte în 13 orașe.

În 2023, turneul va începe pe 5 iunie la Tel Aviv și va continua cu concertele în Europa, până pe data de 16 iulie, când va ajunge la București. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Live Nation Concerts (@livenation)

Citește și: Line-up Massif 2023: Tot ce trebuie să știi despre cel mai important festival din munți. Ce preț au biletele?

„Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor și festivalurilor din lume, pe toată durata verii și în toamnă. Trupa de powerhouse rock demarează turneul pe 5 iunie la Tel Aviv și va continua cu spectacole în Europa, sub același line-up clasic, ajungând la București duminică, 16 iulie, pe scena Arenei Naționale, pentru concertul rock al anului!”,  se arată în comunicatul emis de Emagic.

Biletele vor fi disponibile pentru publicul larg începând cu 24 februarie, ora 10.00, iar doritorii le pot achiziționa de pe Iabilet.ro, Entertix.ro sau de pe BileteEmagic.ro. Fanii trupei vor putea achiziționa bilete în avans la Nightrain Presale, începând de miercuri, la ora 10:00, dar și pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului și produse ediție limitată Guns N’ Roses. 

Guns N’ Roses va concerta la București pe Arena Națională, pentru prima oară în formula consacrată
Guns N’ Roses[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Line-up Summer Well 2023: Tot ce trebuie să știi despre festival. Ce preț au biletele? Florence+ The Machine și YUNGBLUD deschid concertele

Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe rock din lume, bucurându-se de un succes uriaș la mai bine de 35 de ani de la formare. Trupa a lansat 6 albume, ultimul fiind “Chinese Democracy”, apărut în 2008, iar patru ani mai târziu, grupul a fost introdus pe lista Rock and Roll Hall of Fame. Guns N’ Roses a înregistrat până acum vânzări de peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, devenind una dintre cel mai bine vândute trupe. Numele provine de la unirea a două grupuri importante de la Hollywood, L.A Guns și Hollywood Rose.