Stiri

Line-up Massif 2023: Tot ce trebuie să știi despre cel mai important festival din munți. Ce preț au biletele?

Line-up Massif 2023: Tot ce trebuie să știi despre cel mai important festival din munți. Ce preț au biletele?
Massif 2023 [Sursa foto: Instagram]
Poiana Brașov va găzdui primul mare festival de muzică din 2023. Festivalul este primul de acest gen într-o stațiune montană.

Poiana Brașov vine cu o premieră pentru iubitorii sporturilor de iarnă, dar și ai festivalurilor de muzică. În 2023, stațiunea montană va găzdui cel mai nou și așteptat festival din munți, Massif, care poartă semnătura celor mai apreciați organizatori ai festivalurilor UNTOLD și Neversea. Timp de trei zile, piesele unor artiști foarte cunoscuți, atât din țară, cât și din afara acesteia se vor auzi pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov, dar și în alte locații ale popularei stațiuni.

Iată tot ce trebuie să știi despre cel mai nou concept de festival. 

Line-up Massif 2023: Tot ce trebuie să știi despre cel mai important festival din munți. Ce preț au biletele?
Massif 2023[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO- Totul despre festivalul Massif din Poiana Brașov. Opțiuni de cazare, când va avea loc, ce artiști vor cânta

Massif 2023, cel mai nou și așteptat festival din munți

Massif   trebuia să aibă loc în 2022, însă din cauza pandemiei festivalul a fost anulat pentru 2023.

Investiția de anul trecut a fost de 2,4 milioane de euro, iar anul acesta cu siguranță nu va fi mai prejos. Prin acest nou concept, organizatorii își doresc să atragă mai mulți turiști în stațiunea montană, așa că anul acesta se anunță o mulțime de surprize. 

Line-up Massif 2023: Tot ce trebuie să știi despre cel mai important festival din munți. Ce preț au biletele?
Massif 2023[Sursa foto: Instagram]

Prima ediție Massif beneficiază de 7 scene de-a lungul platoului, cu tematică de iarnă și zăpadă și urmează să aibă loc în perioada 3- 5 martie.

Trei scene sunt amplasate pe Pârtia Bradu, iar alte patru scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din stațiune. Organizatorii aduc în premieră și o producție specială pentru stațiunea montană: Mainstage-ul outdoor, scena indoor denumită ,,Greatest of All Time (G.O.A.T.) și Retro Fantesia, scena îndrăgită de la UNTOLD.

„MASSIF este cel mai mare concept de entertainment dezvoltat pentru cadrul montan de iarnă din Centrul și Estul Europei. Sunt convins că vom reuși să oferim atât celor pasionați de muzică și distracție, cât și celor pasionați de sporturi de iarnă, cea mai complexă și intensă experiență de festival, cu entertainment de cea mai bună calitate pe pârtiile din Poiana Brașov și în mai multe locații din stațiune”, a declarat Bogdan Rădulescu, om din echipa Festivalului Untold.

Citește și: Neversea 2023. Primii artiști de la festivalul Neversea au fost anunțați

Artiști confirmați la Massif 2023

Organizatorii anunță primii artiști care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte. Dimitrie Vegas va susține un show incendiar, iar în deschidere va mixa chiar soția lui, MATTN, aflată și ea în TOP 100 DJ Mag. Nicky Romero, proprietarul label-ului, Protocol Recordings, a luat parte la cele mai cunoscute festivaluri din lume și a lucrat cu producători celebrii. Din Top 100 DJ Mag, Quintino completează lista DJ-ilor confirmați pentru prima ediție a festivalului din Poiana Brașov.  Band-ul elvețian Kadebostany, cunoscut în toată lumea pentru succesul ”Castle In The Snow”, va cuceri în 2023 și publicul din România. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @bemassif

Cele mai cunoscute nume din muzica românească Inna, Delia, Grasu XXL și Killa Fonic, alături de artiști consacrați din dubstep, grime, trap, hip-hop, trip-hop, rock și dance, vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov pentru prima experiență Massif: Rava, Oscar, HVNDS, Pascal Junior, Hollygood Gang, David Ciente, Shaun Warner, Bad & Boujee, Dirty Nano, DJ Sauce, Alex Super Beats, Pici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor. În plus, trupa B.U.G. Mafia, care va susține un concert live pe mainstage-ul festivalului. 

Lupii lui Calancea, din Republica Moldova, combină pasajele clasice de folclor cu ritmuri de drumnbass într-un sunet nou cunoscut sub denumirea de folclor urban. Aceștia vor susține un show special împreună cu Surorile Osoianu.

Citește și: Summer Well 2023: Ce artiști internaționali au fost anunțați pentru a 12-a ediție! Cap de afiș sunt Florence+ The Machine

Ce preț au biletele la Massif 2023? 

Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte și să descopere cel mai nou festival montan din Europa pot achiziționa abonamente de pe bemassif.com. Prețurile din 2023 sunt următoarele:

Line-up Massif 2023: Tot ce trebuie să știi despre cel mai important festival din munți. Ce preț au biletele?
Massif 2023[Sursa foto: Facebook]

  • General Access Basic: 79 de euro plus taxe
  • General Access Risk Free: 99 de euro plus taxe
  • VIP: 250 de euro plus taxe

Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 de euro plus taxe.