Stiri

Piesa „Sweet Child O’ Mine” a depășit un miliard de ascultări pe Spotify

Piesa „Sweet Child O’ Mine” a depășit un miliard de ascultări pe Spotify
Piesa „Sweet Child O’ Mine” a depășit un miliard de ascultări pe Spotify [Sursa foto: Instagram]
„Sweet Child O’ Mine”, lansată în urmă cu 34 de ani de formaţia Guns N' Roses, a depăşit un miliard de ascultări pe Spotify.

În octombrie 2019, videoclipul piesei „Sweet Child O’ Mine” s-a impus drept primul videoclip muzical din anii 1990 care a depăşit miliardul de vizualizări pe platformă. Melodia „Sweet Child O’ Mine” a formaţiei Guns N' Roses a fost lansată în 1987 pe albumul „Appetite For Destruction”. Clipul alb-negru a fost publicat de legendarii rockeri pe 24 decembrie 2009 pe YouTube. 

Guns N' Roses- Sweet Child O’ Mine 

După 13 ani de pauză, membrii trupei Guns N’ Roses au lansat piesa ”Absurd”

Single-ul ” Absurd ” a fost lansat în timpul concertului de la Fenway Park din Boston. Totodată, ”Absurd” a fost interpretată şi pe stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey. Piesa este de fapt o versiune refăcută a unei piese anterioare, intitulată ”Silkworms”. Piesa anterioară a fost scrisă iniţial în timpul sesiunilor înregistrate pentru ”Chinese Democracy” de muzicienii Chris Pitman şi Dizzy Reed. 

”A fost distractiv. Așa că auziți aici pentru prima dată o nouă piesă Guns N’ Roses”,  au declarat soliștii într-un clip postat pe contul de Twitter al formației.

Guns N’ Roses- Absurd

November Rain”, ”Don’t Cry”, ”Sweet Child O’Mine”, ”Patience”, ”Paradise City”, ”Welcome to the Jungle” şi ”Civil War” se află printre cele mai cunoscute piese ale formației de aur.