Stiri mondene

Gina Pistol, noi probleme de sănătate! Prezentatoarea TV a cerut ajutorul fanilor din mediul online: ”Nu mai rezist cu durerea asta de...”

Gina Pistol, noi probleme de sănătate
Gina Pistol, noi probleme de sănătate [Sursa foto: Instagram]
Gina Pistol se confruntă cu noi problemede sănătate! Pentru că durerile nu îi dau pace, vedeta a cerut ajutorul fanilor din mediul online. Uite despre ce este vorba!

În urmă cu câteva ore, Gina Pistol a făcut un anunț care i-a speriat pe cei care fac parte din comunitatea sa online. Frumoasa prezentatoare de televiziune se plânge de niște dureri cumplite de cap, provocate de probleme la coloană, motiv pentru care le-a cerut fanilor să o ajute cu câteva sfaturi. Mai exact, iubita lui Smiley este interesată de o pernă specială care să îi ofere confort. Totodată, acestea nu sunt singurele probleme pe care le are Gina Pistol.

Vedeta a ținut să precizeze că vremea de afară o lasă fără energie, iar în ultima perioadă starea sa de spirit nu este una deloc bună. 

„Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de „chefless”. Abia mă trezesc noaptea de foarte multe ori de altfel, ca să-mi hrănesc fiica, abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să ma duc la casă să văd cum sunt lucrările.

Nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Eu nu doar într-o poziție bună. Am probleme cu cervicala și din cauza asta mi se trage tot. Dacă știți, dacă folosiți vreo pernă care ajută la asta, vă rog spuneți-mi. Nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri și când vine un val de durere, îmi vine să-mi plâng de milă” 
a spus Gina Pistol, la InstaStory.

Gina Pistol, noi probleme de sănătate
Gina Pistol, noi probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol, momente dificile înainte de a rămâne însărcinată

La 40 de ani a devenit mămică, deși credea că acest lucru nu este posibil. După ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine, vedeta s-a bucurat de fiecare moment alături de fetița sa. Prin intermediul unui video, iubita lui Smiley și-a deschis sufletul și le-a povestit fanilor despre problemele pe care le-a avut înainte de a rămâne însărcinată. 

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă. După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol, în urmă cu ceva timp. Citește continuarea aici.