Stiri mondene

Gina Pistol, dezvăluiri emoționante despre rolul de mamă! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Este o perioadă grea, dar cel mai frumos greu posibil”

Gina Pistol a vorbit despre roul de mamă
Gina Pistol [Sursa foto: Instagram]
Gina Pistol a vorbit despre rolul de mămică. Cum i s-a schimbat viața de când micuța Josephine s-a născut?!

În luna martie, Gina Pistol și Smiley și-au strâns pentru prima dată micuța în brațe, iar astăzi sunt extrem de fericiți și trăiesc cele mai frumoase și emoționante momente. Venirea pe lume a micuței a fost cu adevărat o provocare pentru cei doi, mai ales că sunt pentru prima dată părinți. În cadrul unui interviu, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când fetița ei s-a născut. 

Gina Pistol a vorbit despre rolul de mamă
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

„Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de bușilea.

Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”
,  a declarat Gina Pistol.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol, dezvăluiri neștiute despre perioada de după sarcină

Deși trăiește cea mai frumoasă periodă, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că fost nevoită să treacă prin câteva greutăți în prima lună de când a devenit mamă. În urmă cu aproximativ trei luni, Smiley și-a făcut un podcast pe YouTube intitulat „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley”, iar printre invitaţii care i-au trecut pragul, se numără şi mama fetiţei sale, Gina Pistol.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a spus Gina Pistol, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!