Stiri mondene

Gina Pistol, noi probleme de sănătate! Iubita lui Smiley le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online: „Din cauza stresului. Eu așa cred!”

Gina Pistol, noi probleme de sănătate! Iubita lui Smiley le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online
Gina Pistol, noi probleme de sănătate! Iubita lui Smiley le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online [Sursa foto: Instagram]
Gina Pistol s-a confesat fanilor din mediul online și le-a povestit despre problemele sale de sănătate. Uite despre ce este vorba!

Deși are o viață pe care mulți și-o doresc, din nefericire, Gina Pistol nu a scăpat de unele probleme de sănătate. În urmă cu câteva ore, iubita lui Smiley le-a dezvăluit internauților că în ultima perioadă a fost nevoită să treacă prin clipe delicate. Conform spuselor sale, prezentatoarea de televiziune are o urticarie de care nu reuşeşte să scape şi, dacă asta nu era destul, se mai confruntă şi cu un herpes.

Pentru a stabili cauza problemei și pentru a primi un tratament adecvat, aceasta și-a făcut programare la un medic imunolog. Cu această ocazie, vedeta le-a cerut fanilor câteva idei și sfaturi referitoare la problemele sale de sănătate. 

Gina Pistol, noi probleme de sănătate! Iubita lui Smiley le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online
Gina Pistol, noi probleme de sănătate! Iubita lui Smiley le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online[Sursa foto: Instagram]

„După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu așa cred. Nu știu, am o programare pe 9 (n.r.: decembrie) la un imunolog. Deci după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieșit și herpes. Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai e cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit. Eu nu înțeleg de ce. Pur și simplu. Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar și dispar” a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, noi probleme de sănătate! Iubita lui Smiley le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online
Gina Pistol, noi probleme de sănătate! Iubita lui Smiley le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol: „ Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic”

Nu este pentru prima dată când Gina Pistol le cere ajutorul fanilor din mediul online. Pentru că se confrunta cu niște dureri cumplite de cap, provocate de probleme la coloană, iubita lui Smiley a fost  interesată de o pernă specială care să îi ofere confort. 

Citeste si: Gina Pistol, despre momentul în care a rămas însărcinată: „Jur că a fost ceva mistic”

„Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de „chefless”. Abia mă trezesc noaptea de foarte multe ori de altfel, ca să-mi hrănesc fiica, abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să ma duc la casă să văd cum sunt lucrările. Nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Eu nu doar într-o poziție bună. Am probleme cu cervicala și din cauza asta mi se trage tot. Dacă știți, dacă folosiți vreo pernă care ajută la asta, vă rog spuneți-mi. Nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri și când vine un val de durere, îmi vine să-mi plâng de milă”,   a spus Gina Pistol, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici