Stiri mondene

Gina Pistol, despre momentul în care a rămas însărcinată: „Jur că a fost ceva mistic”

Gina Pistol, despre momentul în care a rămas însărcinată: „Jur că a fost ceva mistic”
Gina Pistol a devenit mamă la 40 de ani și asta a fost o mare minune în viața. Ce semn a primit când a rămas însărcinată

Pentru Gina Pistol și Smiley, Josephine este o adevărată minune în viața lor. Gina Pistil știa că sunt șanse aproape inexistente ca ea să rămână însărcinată, dar acest lucru a fost știut de prea puțină lume. Vedeta ta a povestit în podacastul lui Mihai Morar că în momentul în care a rămas însărcinată a primit un semn. 

Gina Pistol: „ Mi-a fost greu să accept că nu voi avea un copil. Dar am zis că dacă o să fie să se întâmple ceva, se întâmplă”

Vedeta a povestit că se aștepta să intre în perioada de menopauză și nicidecum că este însărcinată, însă pentru că simptomele au persistat, a decis să facă până la urmă un test de sarcină. 

„Eu nu m-am gândit niciodată să-mi fac analize să văd cum stau cu rezerva ovariană, care la un moment dat, după o anumită vârstă scade. Și făcându-mi această analiză am descoperit că am șanse 0,1 să rămân însărcinată și am vorbit cu Andrei despre asta și mi-a zis: dacă ne dorim la un moment dat foarte mult asta, înfiem un copil, dar o să vezi că atunci

când Dumnezeu vrea, se va întâmpla. Mi-a fost greu să accept că nu voi avea un copil. Dar am zis că dacă o să fie să se întâmple ceva, se întâmplă. Începusem un weeekend liber după șase zile de filmare și am zis că mergem la munte. Și în mașină, mă uitam pe geam și faptul că simțeam lumina naturală, eram atât de fericită pentru nimicul ăsta. Și i-am zis: sunt atât de fericită că simt că trăiesc.
Am ajuns la munte, am băut un pahar de vin din ăla de țară și a doua zi îi povestesc lui Andrei: băi, a fost ceva ciudat. Am trăit ceva ciudat. Și Andrei a început să facă glume cu mine. Eu nu am știu că am rămas însărcinată, dar am simțit așa că toată sursa universului era la mine în pântece. Parcă făceam parte din tot și totul făcea parte din mine. M-am întors la filmări, eu am crezut că sunt la premenopauză pentru că aveam bufeuri, nu-mi era bine și de fapt eu eram însărcinată. Țin minte că colegă îmi zisese: fă-ți un test de sarcină și i-am zis: termină cu prostiile că îl fac degeaba. Oricum a fost așa o chestie, nici nu eram în perioada fertilă atunci... jur, a fost ceva mistic”
, a povestit Gina Pistol.