Stiri mondene

Motivul pentru care părinții Ginei Pistol și ai lui Smiley au aflat că vor deveni bunici din presă: ”Exista riscul să...”

Motivul pentru care părinții Ginei Pistol au aflat că vor deveni bunici din presă
Motivul pentru care părinții Ginei Pistol au aflat că vor deveni bunici din presă [Sursa foto: Captură YouTube]
Părinții Ginei Pistol și ai lui Smiley au aflat că vor deveni bunici din presă. Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit motivul pentru care a preferat să ascundă acest lucru. Uite despre ce este vorba!

În urmă cu câteva luni, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară! De când a venit pe lume micuța Josephine, prezentatoarea de televiziune și artistul sunt în culmea fericirii, fiind extrem de activi pe rețelele sociale și de foarte mute ori își surprind fanii cu diferite imagini din familia lor. Invitată în cadrul unui podcast, iubita lui Smiley a vorbit despre sarcină, dar și despre cum părinții ei și ai lui Smiley au aflat că vor deveni bunici din presă.

Conform spuselor sale, mama Ginei Pistol nu știa că fiica sa nu poate rămâne însărcinată, motiv pentru care vedeta a preferat să-i ascundă acest lucru.

Motivul pentru care părinții Ginei Pistol au aflat că vor deveni bunici din presă
Motivul pentru care părinții Ginei Pistol au aflat că vor deveni bunici din presă[Sursa foto: Captură YouTube]

”Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu puteam să-i zic că nu pot să fac copii.

(...) Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri. (...) 
Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat.
Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții. Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem...”, 
a povestit Gina Pistol.

Motivul pentru care părinții Ginei Pistol au aflat că vor deveni bunici din presă
Motivul pentru care părinții Ginei Pistol au aflat că vor deveni bunici din presă[Sursa foto: Captură YouTube]

Gina Pistol, dezvăluiri neștiute despre perioada de după sarcină

Deși trăiesc cea mai frumoasă periodă, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că fost nevoită să treacă prin câteva greutăți în prima lună de când a devenit mamă. Recent, Smiley și-a făcut un podcast pe YouTube intitulat „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley”, iar printre invitaţii care i-au trecut pragul, se numără şi mama fetiţei sale, Gina Pistol. Pe tot parcursul podcastului, frumoasa blondină a încercat să răspundă la toate întrebările fanilor. Răspunsurile vedetei l-au surprins până și pe Smiley.

”Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”  a spus prezentatoarea de televiziune.