Stiri mondene

Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților! Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi: ”M-am simțit a nimănui”

Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților
Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților [Sursa foto: Captură YouTube]
Gina Pistol a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochii despre divorțul părinților ei. Uite ce confesiuni emoționante a făcut vedeta despre viața ei!

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc! În prezent, frumoasa prezentatoare de televiziune este o persoană împlinită și fericită alături de Smiley și fetița lor, micuța Josephine. De-a lungul anilor, vedeta a fost nevoită să treacă prin multe momente dificile. Invitată în cadrul unui podcast, Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor despre momentul din copilărie care a marcat-o pe viață. Iubita lui Smiley a avut un moment de vulnerabilitate în care a izbucnit în plâns, relatând episodul nefericit din copilăria sa.

Mai exact, părinții vedetei divorțaseră și se judecau pentru a câștiga custodia copilului. Conform spuselor sale, în acel moment, prezentatoarea de televiziune a fost dusă la o doamnă care să aibă grijă de ea. 

Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților
Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților[Sursa foto: Captură YouTube]

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră, nu prea am vorbit despre lucrul ăsta. Nici cu ai mei nu am vorbit, cu mama. 

Ai mei se despărțiseră, tata se judeca cu mama pentru custodia mea. M-au dus cumva la o doamnă și nu mi-a explicat nimeni ce se întâmpla atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.  N-a venit nimeni să-mi zică mie, copilului: ‘bă, părinții tăi se judecă, e ceva normal, nu înseamnă că nu ești iubită sau că ești a nimănui’. M-am simțit a nimănui și femeia aia era un pic agresivă. 
Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat, dar femeia aia era un pic agresivă, cred că ea, la rândul ei, avea niște probleme.  Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa, atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol

Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților
Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților[Sursa foto: Captură YouTube]

Gina Pistol: ”Am momente când mă sabotez singură”

În continuare, Gina Pistol a mai precizat că toate momentele grele pe care le-a trăit în copilăria sa, au făcut-o pe vedetă să-i fie frică de abandon, preferând de multe ori să fugă decât să rezolve anumite probleme.

Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților
Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților[Sursa foto: Captură YouTube]

„Frica asta de abandon m-a făcut, de foarte multe ori, să fug. Atunci când mi se părea că ceva nu e ok, nu stăteam să repar. Plecam pur și simplu. Mă refer la relații care chiar au contat pentru mine.  Și acum mai am momente când mă sabotez singură. Cumva, la mine trebuie să repet, din când în când, o suferință din asta, că sunt singură. Mă sabotez, am momente când mă sabotez.  Am foarte mare noroc cu Andrei (n.r. Smiley), care este un om mult mai rațional, răbdător. Tot timpul mă ia și mă scutură”, a mai adăugat prezentatoarea TV.