Stiri mondene

Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine: ”Vreau să fiu o mamă cool”

Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine
Gina Pistol a dezvăluit ce cadou a primit micuța Josephine, la vârsta de doar 6 luni. Uite despre ce este vorba!

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai fericită perioadă a vieții lor de când au devenit părinți pentru prima oară. De când a venit pe lume, micuța Josephine le-a adus numai bucurii în suflet. Deși are doar 6 luni, fetița se bucură de multă atenție și fanii celor doi artiști o îndrăgesc mult pe micuță, drept dovadă stau pozele postate pe rețelele sociale, acolo unde adună instant mii de aprecieri și numeroase comentarii. În cadrul unui InstaStory, frumoasa prezentatoare de televiziune a arătat tuturor ce cadou deosebit a primit fetiția ei. În imagini putem vedea că Josephine a primit un lănțișor cu numele ei pe care îl va purta atunci când va mai crește.

Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine

”Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a spus Gina Pistol, în cadrul unui interviu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol a aniversat ziua fetiței la Untold

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu șase luni, iar de atunci, viața ei și cea a lui Smiley s-au schimbat total. Micuța Josephine s-a născut pe 9 martie 2021! Pentru că Smiley a urcat pe scenă în prima seară de UNTOLD, Gina Pistol a decis să meargă și ea la Cluj, alături de Josephine.  

Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine

„Astăzi este ziua fiicei, pentru că împlinește 6 luni, și am venit la Cluj.(...) Untold-ul pentru ziua ei este. Ea așa știe, că i-am organizat un festival de ziua ei. Sunteți invitați cu toții la ziua ei, nu trebuie să luați nimic, niciun cadou, doar trebuie să vă plătiți biletele la intrare”, a glumit Gina Pistol, pe InstaStory.