Stiri mondene

Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine: ”Vreau să fiu o mamă cool”

Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine
Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine [Sursa foto: Instagram]
Gina Pistol a dezvăluit ce cadou a primit micuța Josephine, la vârsta de doar 6 luni. Uite despre ce este vorba!

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai fericită perioadă a vieții lor de când au devenit părinți pentru prima oară. De când a venit pe lume, micuța Josephine le-a adus numai bucurii în suflet. Deși are doar 6 luni, fetița se bucură de multă atenție și fanii celor doi artiști o îndrăgesc mult pe micuță, drept dovadă stau pozele postate pe rețelele sociale, acolo unde adună instant mii de aprecieri și numeroase comentarii.

În cadrul unui InstaStory, frumoasa prezentatoare de televiziune a arătat tuturor ce cadou deosebit a primit fetiția ei. În imagini putem vedea că Josephine a primit un lănțișor cu numele ei pe care îl va purta atunci când va mai crește.

Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine
Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine[Sursa foto: Instagram]

”Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune.

Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”
, a spus Gina Pistol, în cadrul unui interviu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol a aniversat ziua fetiței la Untold

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu șase luni, iar de atunci, viața ei și cea a lui Smiley s-au schimbat total. Micuța Josephine s-a născut pe 9 martie 2021! Pentru că Smiley a urcat pe scenă în prima seară de UNTOLD, Gina Pistol a decis să meargă și ea la Cluj, alături de Josephine.  

Gina Pistol, cadou inedit pentru micuța Josephine
Smiley și Gina Pistol, cadou inedit pentru fiica lor, Josephine[Sursa foto: Instagram]

„Astăzi este ziua fiicei, pentru că împlinește 6 luni, și am venit la Cluj.(...) Untold-ul pentru ziua ei este. Ea așa știe, că i-am organizat un festival de ziua ei. Sunteți invitați cu toții la ziua ei, nu trebuie să luați nimic, niciun cadou, doar trebuie să vă plătiți biletele la intrare”, a glumit Gina Pistol, pe InstaStory.