Stiri mondene

Smiley, noi dezvăluiri despre postura de tată! Cum i s-a schimbat viața artistului: ”Nu mai pierd atât de mult timp”

Smiley, noi dezvăluiri despre postura de tată
Smiley, noi dezvăluiri despre postura de tată [Sursa foto: Instagram]
Smiley a făcut noi dezvăluiri despre rolul de tătic. Ce spune artistul?!

De când micuța Josephine a venit pe lume, termenul de „fericire” a căpătat un alt sens pentru Smiley și parcă fericirea este diferită acum. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul vine cu informații noi despre bucuria de fi părinte, alături de frumoasa lui iubită și mama copilului său, Gina Pistol. Josephine a venit pe lume în urmă cu șase luni și de atunci fericitul tătic a învățat să se adapteze la noua lui viață. Smiley

a ținut să precizeze că rolul de tată l-a schimbat ca om.

Smiley, noi dezvăluiri despre postura de tată
Smiley, noi dezvăluiri despre postura de tată[Sursa foto: Instagram]

„Sunt foarte rapid la schimbat biberoane, scutece, tot. Mi-e foarte ușor în postura de tătic. La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme. Acum mi-am intrat în mână.  Pot să spun că sunt foarte îndemânatic. Începem diversificarea, are deja șase luni.(...) De când am devenit tată, cred că nu mai pierd atât de mult timp.

Nu am renunţat la nimic, dar, da, nu mai pierd atât de mult timp cu lucruri care nu erau neapărat atât de necesare’, ”, 
a spus Smiley.

Smiley, noi dezvăluiri despre postura de tată
Smiley, noi dezvăluiri despre postura de tată[Sursa foto: Instagram]

Smiley, dezvăluiri inedite despre botezul fiicei sale

De câteva luni, Smiley și Gina Pistol sunt cei mai fericiți oameni de pe pământ. De când a venit pe lume micuța Josephine, cei doi au fost în permanență lângă micuță.

Cântărețul a povestit despre botezul fiicei sale, care a avut loc în luna iulie, în mare secret. Totuși, secretul nu a durat prea mult întrucât anumite vedete ce au fost prezente la specialul eveniment au postat fotografii pe Instagram ce au lăsat să se vadă anumite detalii esențiale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

În biserică am avut și cor, ne-am dorit foarte tare, a contat slujba religioasă foarte tare, ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în apă. Am avut puține emoții, dar nu a fost cu scufundare totală. Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață”  a mai adăugat artistul. Citește continuarea aici.