Stiri mondene

Cum s-a schimnat Smiley de când a devenit tată: „Eu, în general, sunt mai în lumea mea”

Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol
Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol [Sursa foto: Instagram]
Smiley a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu se căsătorește cu Gina Pistol. De ce nu vrea artistul să facă nuntă?!

De mai bine de trei ani, Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de iubire! Frumoasa prezentatoare de televiziune și celebrul artist au devenit părinți pentru prima oară! Cei doi au împreună o fetiță și sunt extrem de fericiți. Fanii se bucură enorm pentru fericirea lor, dar cu toate acestea, foarte mulți dintre internauți și-au pus aceeași întrebare, încă de când a venit pe lume fiica lor. De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina Pistol? 

Într-un interviu pe care l-a oferit de curând, Smiley a dat de înțeles că el și Gina se simt foarte bine în relația pe care o au și nu actul face diferența. Astfel, artistul a dat de înțeles că nu va fi o nuntă în perioada imediat următoare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul față de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper. Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a declarat Smiley.

Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol
Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

Smiley, dezvăluiri despre rolul de tată

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Smiley vine cu informații noi despre bucuria de fi părinte, alături de frumoasa lui iubită și mama copilului său, Gina Pistol. Josephine a venit pe lume în urmă cu șase luni și de atunci fericitul tătic a învățat să se adapteze la noua lui viață. 

Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol
Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

„Sunt foarte rapid la schimbat biberoane, scutece, tot. Mi-e foarte ușor în postura de tătic. La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme. Acum mi-am intrat în mână.  Pot să spun că sunt foarte îndemânatic. Începem diversificarea, are deja șase luni.(...) De când am devenit tată, cred că nu mai pierd atât de mult timp. Nu am renunţat la nimic, dar, da, nu mai pierd atât de mult timp cu lucruri care nu erau neapărat atât de necesare’, ”,  a spus Smiley. Citește continuarea aici.