Stiri mondene

Gina Pistol, dezvăluiri sincere! Vedeta a trecut prin momente dificile înainte de a rămâne însărcinată: ”Numai eu știu ce era în sufletul meu”

Gina Pistol, dezvăuiri inedite! Prezenattaorea TV a trecut prin momente dificile înainte de a rămâne însărcinată: ”Numai eu știu ce era în sufletul meu”
Gina Pistol [Sursa foto: Instagram]
Gina Pistol le-a povestit fanilor prin ce a trecut înainte de a afla că este însărcinată. Ce dezvăluiri a făcut iubita lui Smiley?!

În prezent, Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei! La 40 de ani a devenit mămică, deși credea că acest lucru nu este posibil. După ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine, vedeta s-a bucurat de fiecare moment alături de fetița sa. În urmă câteva ore, prezentatoarea TV și-a deschis sufletul în fața fanilor din mediul online și le-a povestit despre problemele pe care le-a avut înainte de a rămâne însărcinată.

Gina Pistol, dezvăuiri inedite! Prezenattaorea TV a trecut prin momente dificile înainte de a rămâne însărcinată: ”Numai eu știu ce era în sufletul meu”
Gina Pistol, momete dificile[Sursa foto: Instagram]

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă.

După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”
, a spus Gina Pistol pe internet.

Gina Pistol, motivul pentru care și-a ținut sarcina ascunsă

Deși își dorea să devină mamă, în urma unui control doctorul a anunțat-o că există șanse extrem de mici pentru ca visul ei să se îndeplinească. Conform spuselor sale, acesta este și motivul pentru care a preferat să-și țină sarcina ascunsă. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

“Îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima dată inimioara, ăla a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare. Atunci mi s-a confirmat. Eu credeam că este o dereglare hormonală din cauza stresului, filmam foarte mult. Andrei mi-a spus că poate sunt însărcinată. Mie doctorii nu mi-au dat șanse și fix asta a fost surpriza”, a mai adăugat Gina Pistol