Stiri mondene

Gina Pistol, o nouă imagine emoționantă alături de fiica sa, Josephine: ”Toate pozele-s cu ea”

Gina Pistol,  o nouă imagine emoționată alături de fiica sa, Josephine: ”Toate pozele-s cu ea”
Gina Pistol, o nouă imagine emoționată alături de fiica sa, Josephine [Sursa foto: Instagram]
De când a devenit mamă pentru prima oară, Gina Pistol este în culmea fericirii. Prezentatoarea TV a postat o nouă fotografie emoționantă alături de micuța Josephine. Cum s-au fotografiat cele două?!

Gina Pistol și Smiley trăiesc miracolul de a fi părinţi pentru prima oară. Fetiţa Josephine a devenit centrul universului lor şi nu se dezlipesc de ea. Frumoasa prezentatoare TV a recunoscut că viața ei s-a schimbat foarte mult de când a devenit mamă. Chiar dacă a fost greu la început, iubita lui Smiley este mai fericită ca niciodată și își iubește fetița mai mult decât orice.

Gina Pistol,  o nouă imagine emoționată alături de fiica sa, Josephine: ”Toate pozele-s cu ea”
Smiley și Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu câteva ore, Gina Pistol a postat pe rețelele sociale o nouă imagine cu micuța Josephine, spunându-le fanilor că telefonul este plin de poze cu fiica sa. În poza de pe Instagram, iubita lui Smiley apare cu fetița ei în brațe, Josephine stând cu spatele la camera de fotografiat. Imaginea a reușit să strângă numeroase aprecieri și reacții din partea internauților.  

„Știu că poate-i prea mult (pentru unii dintre voi), însă toate pozele-s cu ea. Sfârșit de vară, 2021. Eu si fiica. Vedere de la mare”, a scris Gina Pistol  în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol și Smiley refuză să posteze fotografii cu chipul fiicei lor

De când a venit pe lume micuța Josephine, Smiley și Gina Pistol au decis să-și protejeze fetița și să nu posteze pe rețelele sociale fotografii cu chipul micuței. La un moment dat, Smiley le-a mărturisit fanilor din mediul online că va posta imagini și clipuri video cu micuța Josephine doar atunci când ea va cere acest lucru.  

Gina Pistol,  o nouă imagine emoționată alături de fiica sa, Josephine: ”Toate pozele-s cu ea”
Smiley[Sursa foto: Instagram]

”Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, a spus Smiley.