Stiri mondene

Fuego, confesiuni emoționante despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale: „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor”

Fuego, despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale
Fuego, despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale [Sursa foto: Facebook]
Fuego a dezvăluit că a fost nevoit să facă multe sacrificii pentru a ajunge unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. Iată ce confesiuni a făcut celebrul cântăreț.

Piesele de Crăciun ale lui Fuego sunt ascultate an de an de către fani, aducând bucurie în suflete și în case. Nu există român care să nu fi auzit măcar o dată „Împodobește mamă bradul!. Artistul reușește mereu să se mențină în topul preferințelor ascultătorilor, când vine vorba despre colinde. Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară, însă ca să atingă succesul a avut parte de foarte multe provocări la început de carieră.

Fuego a povestit că, în momentul în care s-a mutat în București, avea bani doar de tramvai. Mai mult, au existat și momente când nu avea posibilitatea să-și cumpere un bilet pentru mijloacele de transport în comun.

Fuego, despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale
Fuego, despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Fuego, dezvăluiri neașteptate despre celebritățile din România! A vorbit în cartea sa despre nume mari din România! Ce a scris despre Teo Trandafir, Angela Similea, Mirabela Dauer sau Sofia Vicoveanca| EXCLUSIV

„Eu când am fost la început de drum, acum 20 și ceva de ani, nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor, m-am descurcat singur doar cu ce mi-au dat mama și tata de acasă, mi-au băgat și niște bănuți lunar în buzunar ca să pot să stau la studii în București. De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat, că nu aveam bani să cumpăr acel bilet să mă duc de la Bucur Obor, unde stăteam în gazdă, până la I.L. Caragiale, unde studiam. Eu nu pot să uit aceste vremuri, pentru că au foste grele. De fiecare dată încerc să-i fac pe oameni să uite de problemele pe care le au. Nu cred că există un om care să nu aibă probleme. Mie mi-a zis ceva mama când eram copil: «Ciprian, când ieși pe ușă din apartament trebuie să ai zâmbetul la purtător, dacă tu în ziua respectivă faci un om să zâmbească, atunci te poți simți împlinit». Cu toții avem probleme, rate la bănci și momente dificile. Eu când urc pe scenă, uit de toate necazurile, supărările și lucrurile la care nu vreau să mă gândesc” , a declarat Fuego, pentru  spynews.ro.

Ce poartă Fuego în geantă să-i aducă noroc: „Îmi aduce o stare de bine”

Tot pentru sursa menționantă mai sus cântărețul a lămurit şi misterul medalionului pe care îl poartă mereu în geantă. Fuego  susține că de fiecare dată când îl ia cu el la concerte îi dă o stare de bine. 

Fuego, despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale
Fuego, despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Incredibil ce vrea să facă Fuego cu cele 500 de costume ale sale! După o carieră de 30 de ani, a pregătit destinul ținutelor: "Am un dressing imens de 150 mp"| EXCLUSIV

„Am un medalion rotund, pe care îl deschid, iar acolo sunt părinții mei și îi port în permanență cu mine în geantă. Îmi aduc o stare de bine, o stare pozitivă și de fiecare dată când îl port, îmi aduce bine. Îmi port eu altfel”, a mai spus Fuego.