Stiri mondene

Gerard Pique, prima hotărâre după retragerea din fotbal. Decizia fotbalistului spaniol o vizează pe Shakira

Gerard Pique, prima hotărâre după retragerea din fotbal. Decizia fotbalistului spaniol o vizează pe Shakira
Gerard Pique a luat încă o decizie importantă după ce și-a anunțat retragerea. Iată despre ce este vorba.

Gerard Pique a luat decizia neașteptată de a se retrage în plin sezon. Fundașul spaniol a recunoscut că a simțit presiunea faptului că a fost în centrul atenției în acest an, pe fondul despărțirii de cântăreața Shakira. De altfel, fotbalitsul a mai luat o hotărâre importantă, în viața privată, de data aceasta, susține ziarele din Spania. Gerard Pique și Sakira au ajuns la un acord privind termenii separării și custodia copiilor.

Artista insista să se mute la Miami, împreună cu cei doi copii, iar fotbalistul nici n-a vrut să audă inițial. Acum se pare că a cedat.

Gerard Pique, prima hotărâre după retragerea din fotbal
Gerard Pique și Shakira[Sursa foto: Instagram]

Potrivit publicației Vanitatis, citată de Marca, Shakira și Pique  vor să evite un proces de durată și au pus la punct, prin intermediul avocaților, principalele prevederi ale separării. Reprezentanții Shakirei ar fi renunțat la strategia pe care voiau să o abordeze împotriva lui Pique, pentru că s-a afișat în mod public cu noua parteneră, Clara Chia Marti (23 de ani).

Citeste si: Gerard Pique a ajuns la 600 de meciuri pentru Barcelona! Shakira l-a felicitat după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna: „Pentru mine eşti cel mai bun exemplu”

Deși nu au fost căsătoriți, Pique și Shakira au strâns o avere impresionantă în cei 12 ani petrecuți împreună. Sursa citată anunță că suma care va trebui împărțită la separare se ridică la 700 de milioane de euro. Shakira și Pique trebuie să-și împartă și proprietățile, printre care se numără cele din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Gerard Pique, prima hotărâre după retragerea din fotbal
Gerard Pique și Shakira[Sursa foto: Instagram]

Gerard Pique, în lacrimi după ultimul meci jucat pe Camp Nou

Meciul dintre Barcelona și Almeria a devenit parte din istoria Barça și a fotbalului: a fost ultimul meci al lui Gerard Pique pe Camp Nou. La finalul partidei cu Almeria, câștigată de FC Barcelona cu scorul de 2-0, Gerard Pique a ținut un discurs emoționant. Printre lacrimi și emoții uriașe, fundașul și-a luat adio de la echipă și fani. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gerard Piqué (@3gerardpique)

Citeste si: Noua iubită a lui Pique a fost surprinsă pentru prima dată de jurnaliști pe străzile din Barcelona: „Las-o în pace”

„A fost o zi grozavă. Este o bucurie să-mi iau rămas bun astfel. A existat o legătură cu oamenii din prima până în ultima zi. Până la urmă, cariera este de mulți ani, multe jocuri, am avut norocul să câștig destul, dar rămâi cu experiențele, prieteniile, nopțile de la Campionatul European, de la Cupa Mondială. Titlurile sunt niște numere, metal, dar ceea ce rămâne sunt experiențele. Adevărul este că nu visasem la un sfârșit ca acesta. Nu mă gândeam niciodată să plec. Mereu m-am gândit ‘încă un an’. Lucrurile se întâmplă într-un fel. Mereu am fost foarte clar cu mine.

Gerard Pique, în lacrimi după ultimul meci jucat pe Camp Nou. 
Gerard Pique, în lacrimi după ultimul meci jucat pe Camp Nou.  [Sursa foto: Instagram]

Aceste șase luni au fost foarte grele și cred că s-a văzut. Azi a fost o eliberare. Să pot juca de la început, în fața oamenilor, iau această amintire de neuitat cu mine. Viața merge înainte. Acum se deschid o mie de oportunități. Trebuie să mă organizez un pic. Cred că aceasta este casa mea. M-am născut aici și mă voi întoarce. Era timpul să ne despărțim drumurile pentru o vreme. Ne vom întoarce cu mai multă putere. Bucurați-vă de viață cu familia, cu prietenii. După Osasuna, ​​voi pleca în vacanță să mă deconectez. La schimbare am simțit că îmi iau o greutate de pe umeri. Aceste ultime luni nu au fost deloc ușoare. Am rămas cu fericirea că am dat totul. Concurând și jucând am încercat mereu să dau totul. Zile mai bune sau mai proaste, dar am dat totul. Asta mă face să mă simt mândru. Plec liniştit și fericit”, a spus Gerard Pique.